joi, decembrie 11, 2008

3. NU IMI PLAC BAIETII !!

De ce imi plac baietii?

CINE A ZIS CA IMI PLAC???!!!????

Nici pe sfert nu am avut 'de tras' atata din cauza fetelor.
D'apoi e drept ca nici de impins nu am impins.. (fetele ma refer).
Exceptie: pe Magdalena o trageam de codite in clasa a iv- a.

Mdah asa imi trebuie ...
Hai sa despic firul in patru. Mai sincer m-am intrebat mereu ce si cum si de unde.
O tona de studii. Credeti ca a ajuns careva la vreun rezultat la vreo concluzie? nu.. Dar macar si-au tras referate, sondaje, bloguri si carti de succes pe tema asta. plus pi-eici-diuri si alte de alea. E o vaca buna de muls pentru unii.
Da eu de ce n-as profita un pic de asta.. si ma apuc sa fac o dizertatie pe tema asta.

Pe scurt varianta genetica: Bullshit! cica degetul mare si latimea in sholduri si nu stiu ce hipotalamus si hipopotalamus din cerebelu mic si... Ideea asta imi convine pe principiul: nu am ce face asta sunt si gata. Comoda idee? asa-i? iti da linsite chiar daca e tot pure denial. Hai s-o trec la numaratoare. Nu sunt mare fan.


Ideea 2: educatie familie, mama autoritara, tata slab. Sincer nu stiu cum era tata. Sa mor eu. adica il cunosc (nu e un caz de copii din flori) si am fost crescut de o persoana, alta decat mama biologica, care de fapt e totusi mama. Ei bine mama a fost o persoane puternica. Uff foarte puternica. Nu autoritara de genul guvernanta elvetiana. Mai degraba corecta, realista si mandra. Si puternica. Cred ca ea m-a facut sa fiu mai hetero decat toate celelalte motive care ma impingeau sa fiu gay. Si mi-a dat echilibru si forta. Asta e alt subiect: lung, greu, pe care o sa il dezvolt cu alta ocazie. Si asta mi se pare o gaselnita freudiana.

ideea 3: Pe vremea cand eram eu mic....(Da stai ca aia e de mult. Ca mic nu am prea fost dupa pubertate). Deci oricum ceva vreme in urma, mai multa decat recunosc, imi aduc aminte ca ma uitam dupa baietii faini. Baietii de succes: simpatici, sportivi cu succes la fete, genul ala dezinvolti si un pic tupeisti. Cred ca ii invidiam. Cred ca imi doream sa fiu si eu la fel. Cred ca mi-ar fi placut si mie sa fiu asa. Apoi mi-am dat seama ca imi doream sa stau mai mult in preajma lor, ca imi placea sa ascult fanteziile lor ca au facut si au dres cu una sau cu alta (tipa).

Acum ma gandesc ca 80% erau abureli si grozavii. asta m-am prins dupa. Vazusem ca daca chiar reuseau la varsta aia sa puna nasul pe borcanul cu miere erau lipiti ca musca de acelasi borcan cu miere. La varsta aia (15-16) sunt putini cu mentalitatea aia criminala: sex si fugi. Daca le ceda vreuna.. erau gata.

Iara m-am indepartat de subiect, deci, imi placea sa ii vad sa stau in preajma lor. ani de zile ma gandisem dupa aia la teoria aia: baietii uratei si nedoriti de fete devin gay. Ar fi fost fain macar ai fi stiut o treaba. Dar cand ma gandesc ca de fapt cei mai libidinosi s-au dovedit pana la urma a fi cei mai disperati dupa.. ce-o fi. (nu baieti Doamne ajuta)

Ma gandeam la ideea aceea cu cei nedoriti care ajung sa umble dupa baieti.
Ce prostie de idee. Dar e o idee care exista si circula.
In fine ideea asta pe care la un moment dat o aveam in cap incercand sa imi explic 'fenomenul' s-a autodemolat pe faza cu ce a fost primul: oul sau gaina.

Logica mea de tabla imi spunea asa: imi placeau baietii frumosi, ii invidiam ii admiram, de acolo pana la am placea mai mult decat trebuie doar un pas si Zbang ! sunt gay.
Erase and rewind!!

Dar, daca nu eram gay, nu ma uitam dupa ei, nu imi placeau, nu eram in stare sa spun ca sunt simpatici, si atunci vezi randul de mai sus: nu ii admiram, nu ma atasam, nu ajungeam sa imi placa mai mult decat ar trebui.
Deci nu eram Zbang! gay daca nu eram gay deja.
Mi s-au incurcat coditele la cei trei neuroni!!!!!
Logic, nu? In concluzie ceea ce credeam eu ca e cauza e de fapt consecinta si urmarea normala.
I rest my case your Hounour.

Deci de ce sunt gay??? Sa imi bag picioru! mi se rupe de ce sunt gay. Ca as sti nu ma face nici mai fericit, nici mai nefericit, nici mai constient de scopul meu in viata, nici mai dornic de a-l atinge, nici mai dezinteresat. Ci undeva intre. Am uitat sa zic: am parul cretz si asta ma deranjeaza mai tare. nu am optiuni multe la facut freze. Si nici asta nu are o explicatie clara.Sau eu nu o stiu.

Deci DE CE IMI PLAC BAIETII???

Cine dracu a zis ca imi plac???
Nu imi plac. Deloc. Ii urasc. Imi fac zile fripte, nopti nedormite si creeaza dependenta.
Dar n-am ce face nu pot trai fara ei. Nici cu ei.
Uite aici mai pi-eici-di-ilor tema de casa si enigma de rezolvat.



PS:
Nu-mi place nici parul cretz.. dar chel nu ma tund ca am urechile mari si o cicatrie in crestet ca am dat cu capu de calorifer cand eram mic (nu spun la nimeni).


See you around!

8 comentarii:

Anonim spunea...

cuvintele capata propia lor putere odata rostite, oare ce se va intampla in timp cu cuvintele tale scrise aici, puterea li se va amplifica?

Ike

ps: imi place cum ai scris pana acum, am sa revin, pana cand voi vedea primul link to .....whatever

2q2Bstr8 spunea...

Cuvintele capata putere. Gandurile capata realism. Si odata scoase la lumina, e greu sa le iei inapoi. Te definesc. Asta e motivul pentru care scriu dintr-o suflare si nu ma apuc sa 'bibilesc' textul dupa (litere mancate inversate etc. ) Mi-e teama ca voi fi tentat sa corectez, sa modifc, sa cosmetizez ideile, sa renunt la unele. Asa ca inchid ochii si dau click pe 'publicare'. Si nu vreau sa cosmetizez.. urmatorul pas ar fi 'link spre....'.

Anonim spunea...

Felicitari. Esti talentat si imi place foarte mult cum scri. Oricat de mult ai scrie nu m-as plictisi sa citesc. Abia astept sa vad ce mai scri maine, poimaine si in fiecare zi. Inca o data, sincere felicitari pentru aceste randuri minunate. :)

Anonim spunea...

da... zau ca nu-mi pasa de ce sunt gay... si totusi ramane intrebarea... obositoare si stresanta a multora, chiar si a celor din intimitate, care nu pot sa priceapa ca nu vom "trece si peste asta", ca nu e doar o etapa, ci ca e o existenta in sine, pur si simplu... Let's be happy, let's be gay...

Anonim spunea...

fain, imi place tare mult cum scri, abia astept sa vad ce mai scri:D

Liviu spunea...

„Deci de ce sunt gay??? Sa imi bag picioru! mi se rupe de ce sunt gay. Ca as sti nu ma face nici mai fericit, nici mai nefericit, nici mai constient de scopul meu in viata, nici mai dornic de a-l atinge, nici mai dezinteresat.“

AI DREPTATE! Sincer, eu nici nu m-am intrebat de ce sunt. Mi-am acceptat foarte usor orientarea sexuala. Chiar nu-mi pasa de ce sunt asa. Asa sunt eu si gata! Cui nu-i convine, sa se indeparteze. SUNT GAY! Si ce? Te oftici?

Cat despre postari si stilul tau de a scrie, numai de bine. Bravo! I`m happy ca te-am descoperit si ti-am descoperit blogul. De la ultimul post am sarit direct la al 3-lea, dar promit sa iau blog-ul din cap in coada... pentru ca imi place.

2q2Bstr8 spunea...

total aparte de postul asta sau legat de asta.. as vrea sa pot striga mare si tare sunt gay si ce daca..
sunt multi daca..
la 'de ce' uri mi-am raspuns pana la nivelul de a-mi dobandi linistea interioara. a striga cele de mai sus poate ar distruge linistea externa. cel putin o vreme si m-ar deturna de la alte lucruri pe care mi-as dori sa le pun cap-coada.. asa ca deocamdata ma complac in caldura asta interna si inconfortul dat de raspunsurile pe care mi le-am dat. poate e lasitate, poate e doar realism.. poate e lasitate....

George Cristian spunea...

EU sunt eu, gay si atat.DE CE?- PENTRU CA ASTA SUNT!...sper sa poata sa inteleaga si restul (in special mama ;)) )