vineri, decembrie 12, 2008

4. CUM SE AGATA UN BARBAT

Asta seara m-am decis sa imi recuperez patial scrierile de prin alte parti. E o postare veche si care al naibii sa fiu de nu e inca reala si actuala...
Acolo ma postase proprietarul blogului cu nick name-ul 'nimeni' dupa o poveste .. cu implicatii profunde... ooof.
deci..

Un experiment:
''
Sunt unii pe care natura i-a harazit cu frumusete cruda naturala, unii trebuie sa munceasca pentru ea… una peste alta…eu n-am una si nici nu m-am muncit la nivelul organizat. Teoria barbatului un pic mai frumos ca dracul nu ma incanta si povestile cu frumusetea interioara nu sunt mai mult decat atat: povesti.

Ca sa fie clar nu-s foarte multumit de cum arat, se putea mai bine…un pic de carnitza ici colo, un nas mai scurt, parul mai brunet in fine.. nu conteaza pe de alta parte cei foarte multumiti de ei au o mare problema dupa parerea mea.

Mi-as dori din cand in cand sa fiu genul de ‘fain’ dupa care intoarce lumea capul pe strada si ma hotarasc la un moment dat sa incerc senzatia. Cum bani de operatie estetica nu am, am recurs la altceva: in joaca imi fac un profil pe romeo.. undeva pe centrul tarii. Poze ..un tip mijto.. poze ne profi ( desi luate de pe net.. sorry guy wherever u are).

Surpriza: nu mi-a placut!

45 de mesaje odata la 10 minute, 600 de vizitatori pe ora si inflatie de footprint-uri kissuri smileuri si invitatii in toata Europa.

Si mi-am dat seama ca dincolo de creme, freze si tzoale fancy hip and trendy barbatii nu stiu sa agatze…

STRATEGIA 1: TATIC DE ZAHAR (rough translation): sunt (ceva cu prefix in fatza numelui de famile av, doctor, ec etc): o duc bine si te ajut sa faci asta sau aia (primeam instalare de RDS gratuit imediat).

STRATEGIA 2 : SUGAR DADDY (the original): vino in germania italia franta etc.. si traim fericiti ever after (me) te trec si in testament….

STRATEGIA 3: NU VREAU PULA….. FUNDUL TAU GOL INSPIRA INTELIGENTA SI UN SUFLET DE AUR: ce mai faci cu ce te ocupi de unde esti la ce facultate esti vrei sa fim amici, sa mai chatuim, sa ne cunoastem (astia or sunt mega sinceri or mega prefacuti or merg pe strategia biutiful insaid).

STRATEGIA 4: DONA IMMACULATA SAU ULTIMUL GOMOREAN PARDON SAMARITEAN: bine ai venit pe Romeo nu sunt ce cauti, dar oricum nu o sa gasesti, ca toti sunt curve si numa am vrut sa te previn.

STRATEGIA 5: TURISTUL SEXUAL ( viitor client al calatoriilor spre tarile subdezvoltate cum e romania acum. la pensie): nu sunt de aici, sunt din bucuresti, dar vin des in zona – cu serviciul… e plina tzara de comis voiajori (eventual stau la tine daca ma inviti dupa trei mesaje).

STRATEGIA 6: PRELUNGIRE INUTILA A PENISULUI: asta sunt pozele (private si secrete) ale pweulii mele … inghit totul pana la ultima picatura …ai leshinat sau ai fugit?

STRATEGIA 7 : TOMA NECREDINCIOSUL: ai id de mess? Sa mai tinem legatura. Astia s-au intalnit cu multi uratzi la viatza lor si au ramas cu sechele. Faza doi da-mi web sa vad daca e poza ta iti dau si eu web.. de la brau in jos sa imi vezi dunga de la chilot. (bine’nteles eu nu am poza si probabil o sa-ti dau intalnire intr-un loc de unde nu ma poti vedea asteptand…)

STRATEGIA 8 : MISERUPISTUL: asta sunt ma vrei ? nu ma vrei… treaba ta… trec la urmatorul conform teoriei probabilitatilor macar unu la suta tot ma vrea…si oricum nu’s capabil sa scot ceva mai inteligent din mine…

STRATEGIA 9 : HEADLESS RIDER: poza fara cap sau cu pata neagra (mai nou e la moda aia facuta in oglinda de la baie printre Rexona si periutze de dinti ciufulite si cu aparatul foto in dreptul ochlior) – poza de pe net probabil- dar frumos sexy si discret m-as f..te de m-as rupe dar nu vreau sa ma stie toate ‘curvele’. Daca incapi in masina sau birou e ok ca e nevasta acasa face spanac… mutam imprimanta si facem dragoste ca azi lucrez peste program.

STRATEGIA 10: (SI ULTIMA DIN DECALOG) AKA ‘ BARBATII E PROSTI’: nu ma vrei ca nu stiu sa iti citesc profilul si nu ma incadrez in varsta… cam 20 de ani peste in buletin. Da asa iti trebuie sa te devoreze astia ca esti prost nu stii sa apreciezi efortul pe care l-am facut ca te-am bagat in seama…

Si in rest combinatii de astea 10 luate cate doua cate trei…

Si ma bucur de o chestie: mah nici astia buni, da buni rau de tot, nu ishi gasesc pe cineva ushor… nu am gasit pe nimeni de care sa imi para rau ca nu l-am cunoscut in alte conditii si sa imi para rau ca nu mi-a scris pe profilul cu pozele reale…
In plus m-am lamurit de o groaza din astia discretii faceless si inca vreo doua surprize de la cunoscuti pe care ii credeam cu mai multa imaginatie.. unu ma iubea in paralel pe amandoua profilele…lol
Asa ca azi ma duc la somn cu lectia invatata: nu stiu ce ii voi scrie urmatorului care imi va fura inima cu o privire… dar stiu sigur ce nu ii voi scrie…

Astept sugestii… cum se mai agatza un barbat in ziua de azi? Poate m-am ramolit eu sau nu mai sunt asa de receptiv…da’ e jale.

nimeni18

aka
2q2Bstr8

8 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte tare!Felicitari!Esti talentat :P

Anonim spunea...

...Ok...am ras de m-am cacat pe mine..
Yours, eu

Anonim spunea...

Acuma nu ca nu ai dreptate dar ma (si te) intreb:

1) combinatiile astea de 2 cite 3 nu le-ai incercat si tu? Sigur, nu pe toate (de exemplu area cu dr la prefix sau cu pensionari calatori nu e cazul inca:) Intreb pentru ca la disecat cu raceala si distanta critica vad ca incerci sa te pricepi :p
2) profilele fara poza sau cu pozele altora sint ele asa de condamnabile? tinind cont si ... ma intelegi :)

E bine sa fim corecti si cu noi atunci cind ii analizam critic pe ceilalti. La urma urmelor sintem asa de diferiti de cei analizati?

Altfel - toata stima, analiza acopera in mare realitatea :)

Anonymous coward ;)

2q2Bstr8 spunea...

Draga anonimule de mai sus. Nu te consider coward. Aici se inmpla sa ii analizez pe ceilalti. pe mine ma analizez in celelalte 99% din posturi. in nici unul dintre ele nu m-am dat perfect :). Ii inteleg pe cei care nu au poza pe prima pagina in profil. Le inteleg si motivele la unii (corecte sau incorecte). Dar fraza cu 'nu am poza' la inceput de secol 21 e o minciuna care acopera lucruri care poate m-ar face sa nu stau de vorba cu persoana respectiva. In fine subiectul asta apare pe ici pe colo pe blog.. ideea e aceiasi. multumesc pentru feed back. Nu ma deranjeaza o parere contrara atata timp cat e la subiect. Imi place o provocare bine tintita.

Anonim spunea...

cine zice ca nu are poza, cum spui, in secolul 21, de obicei are ceva de ascuns. m-am intalnit cu astfel de oameni si m-am straduit sa fiu cat se poate de indulgent. asta poate si pentru ca in comparatie cu ei, eu ieseam mai mult decat bine. deh, vanitate. pe de alta parte evit sa ma intalnesc cu tipi frumosi conform standardelor unanim acceptate pe considerentul ca daca cineva frumos vrea sa se intalneasca cu o broasca raioasa ca mine, e ceva gresit cu el. bine, e p0sibil ca si parerea mea despre mine sa fie gresita. nu, nu cred.

Liviu spunea...

Postul e din 2008, sau chiar mai vechi din cate ai spus, dar totusi actual. Auzi, ce-ar fi sa-i lasi pe ei sa te agate si tu doar sa-i selectezi? Asta in cazul in care vrei doar o aventura, pentru ca daca e vorba de iubire... asta nu se agata. Pica! Si cand pica, e cu tronc. Degeaba o planifici.

2q2Bstr8 spunea...

ianuarie 2011. lucrurile nu s-au schimbat mult. si nici nu cred ca se vor schimba vreodata...tot romeo.com e la putere. a aparatut un site nou gaypartnershp.com sau asa ceva. la inscriere e obligatoriu sa faci un test de personalitate. nu vezi pozele altora decat cu permisiunea lor.. vezi doar gradul de compatibilitate... si nu functioneaza aproape deloc. suntem inca niste animalutze stimulate vizual sau de alte interese.. cand vezi cate unul care cauta sufletul sau alte expresii de genul caut 'un om' sau altele... inspira putin mila sau compasiune- o spun cu toata rautatea- ca nu am vazut unul care arata bine sau foarte bine sa caute asta..
Caut pe cineva sa ma iubeasca ( a da tipul din poza cu colin farel nu sunt eu, daca nu v-ati prins)

George Cristian spunea...

sunt intradevar din categoria celor urati, care-si cauta sufletul pereche...dar oare e ceva gresit in a alege sa nu faci sex cu tot site-ul si sa vrei altceva?

sincer simt nevoia sa fiu iubit asa cum sunt...si da, iubit, nu doar dorit in pat...

si pentru tine, scriitorule, inca mai sunt din aceia ca mine care intorc capul pe strada dupa tine...pacat ca noi, uratii, suntem neimportanti :)