vineri, ianuarie 02, 2009

13. EX-NEXT-MAYBE-NEVER-FOREVER

Ex, next, maybe, never, forever


Postul dinainte, dincolo de faza amuzanta (mie asa mi s-a parut, a reflectat exact ce simteam atunci.) in plus daca scriu doar asa ca scriu, se simte, o simt si o resimt ca o obligatie sau asa ceva. Si cred ca o simt si cei care citesc. Una peste alta nu m-am simtit bine dintr-un million de motive.


S-a dus 2008. Parca se duc din ce in ce mai repede anii. Cred ca e semn de batranete dar am probleme in a-mi aduce aminte ce faceam intr-un anumit an.. sau mai rau ma gandeam: lucram acolo sau dincolo pe vremea aia. Chiar ma raportam la locul de munca.

Ma uit la stiri. Aceiasi stire importanta: pe DN1 e aglomeratie. Oare astia nu isi dau seama ca stirea adevarata va fi atunci cand nu va fi aglomeratie. Toate televiziunile au cate o echipa invariabil pe DN1. E aglomeratie. In fiecare vineri si duminica dupa-masa data de la D-zeu asta e stirea zilei.

Asta e stirea de weekend. Ma mai distreaza o chestie: invariabil daca arata pe unii care se dau cu punga aceiasi chestie: bucurestenii au mers sa scape de kilogramele in plus acumulate in timpul sarbatorilor.
Adica acumulezi kilograme , or fi unii care slabesc dandu-se cu fundu’ de gheata. E o chestie de tinut minte.
Nu stiu cum e la altii dar eu nu imi aduc aminte de vreo faza de sarbatori in care am stat doua saptamani la masa si am mancat pana am plesnit si dupa aia m-am chinuit sa dau jos kilogramele in plus.


Poate si datorita faptului ca nu prea am avut eu kilograme in plus de felul meu.

Daca ar fi tratez 2008 ca pe un EX: e bine ca a fost da e si mai bine ca s-a dus. Mi-a fost fidel destul de multa vreme. M-a inselat doar o data pe luna, in limite acceptabile. De obicei in ziua de salariu ma simteam tradat . In rest a trecut repede, ca o dragoste la prima vedere. Abia a inceput si deja ma gandeam la sarbatorile de iarna.
Pe scurt....
-m-am mutat de la exul. A fost bine.
- m-am mutat prea aproape (2 blocuri). Asta a fost rau din doua motive: il vedeam dupa trei zile cu noua dragoste in fata blocului. A fost rau si penru noua dragoste. Daca cumva eram in zona se lega la sireturi printre pedalele de frana si ambreiaj ca nu cumva sa-l recunosc. In plus chiria destul de mare pentru maghernitza aia. Si un cartier dubios;
- Am schimbat jobul. In principiu a fost bine. Alti bani alta distractie;
- m-am mutat din nou. Asta a fost foarte bine. Apart ultimul etj, vedere panoramica, etc. Ceva probleme cu izolatia de pe acoperis. Asta nu a fost bine.
- concediu; un pic de buna voie, un pic fortat de imprejurari: la Constanta. Am incercat sa scot maximul din situatie. Am scos maximul. Altu nu mai fac concedii acolo, desi imi place la mare. Mi-a placut autobuzul descoperit si am trecut niste bariere personale: am facut nudism pe plaja pe care umblau si gay-i. (ca plaja gay e mult prea mult spus). Asta e un pas mare pentru mine.
- capitolul prieteni: aceiasi. Unul am cunoscut in plus si chiar am devenit amici. Acum s-a dus. Indragostit nevoie mare nu mai ai cu cine vorbi. Ma bucur pentru el. Nu pentru mine . In rest m-am saturat sa fiu The Big Brother pentru unu sau altul. Nu stiu daca se mai intampla si altora. Imi place cineva, vorbim si apoi ma trezesc ca de fapt ma apreciaza ca pe un prieten, ca pe un frate si vrea sfaturi si confort. Asta e aiurea. Asta fac printre randuri si in timp ce scriu aici. Un tip pe care l-as manca imi cere pe mess tot soiul de sfaturi. De parca eu as fi bun de dat sfaturi. Mai degraba l-as tine in brate si ne-am uita la o tampenie de film. Nu am chef sa fiu mama ranitilor. Nu azi. Nu sunt destul de optimist din fire ca sa am puterea sa motivez si pe altcineva. Si m-am saturat ca lumea sa ma stie ca tipul de la Accept care ii stie pe toti. Si m-am saturat de: cine e ala sau cine e alalalt?; sau sms-uri de genul nu stii un activ din Sannicolau Mare?
- sex: a fost. Putea sa fie si mai mult. Putea sa fie si mai de calitate. Vreo trei aventuri mai memorabile si ok. Au ramas doar atat nu a iesit nimik in plus. Nu am fost un sfant. Nici nu m-am straduit. Nici nu am cautat aventura cu orice pret.
- relatie : m-a chinuit cea veche. Foarte veche si nu a meritat efortul si consumul energetic post relatie. Si ciudat ma durea dupa multe luni cand vb cu cu unu sau cu altu si aflam ca aveam mai multe puncte comune decat mi-as fi dorit sa aflu. Am incercat ceva nou, nu a iesit. Una peste alta cred ca mi-a trecut in proportie de 99%.
- gay stuff: prin februarie am renuntat la PSI. Population services romania etc. Am incercat un program, concursuri etc, in Sauvage.
A iesit aiurea, nu a prins, s-a lasat cu travi-circ scuipat scandaluri. Urat. Am renuntat. Cu Acceptul... asta a fost interesant... nu ii interesa decat statistica odata la trei luni cu cate prezervative am impartit la chefuri sau aiurea. Atat. Poate voi reveni in Accept atunci cand se vor ocupa de el oameni care stiu ce inseamna sa fii gay, oameni care inteleg, oameni ptr care nu este doar un job pe proiect bine platit si pe care nu ii intereseaza cu adevarat altceva. Poate voi reveni, daca ma vor dori atunci cand Accept va REincepe sa isi asume rolul si puterea numelui in Romania. Si se va folosi de asta cu adevarat. Nu mai este de mult timp un port stindard. Le e frica de presiunea pe care o astfel de pozitie ar presupune-o. Acum asa e. Nu are cum sa dureze prea mult situatia asta. Stiam cum e lumea gay. Speram doar ca sunt eu destul de puternic pentru asta.
- a.. da. Si am inceput sa scriu pe blog. Il vroiam un fel de terapie. Spunea cineva cuvintele scrise prind o viata a lor. Si pentru asta trebuie sa fii pregatit. Mai mult decat am fost eu. Si poate imi incalc promisiuni. In lumea mea paralela perfecta imi imaginam ca va fi o cale de a ma deschide catre prieteni, catre mine. Pana la urma e un loc in care si cei car nu iti sunt prieteni iti pot gasi punctele slabe. Spunea tot asa cineva nu mai stiu unde si nu imi aduc aminte exact... dar era: a lasa pe cineva sa te raneasca si a avea incredere ca nu o va face.

NEXT:
- ma las de fumat;
- ma duc la sala sa pun cateva kile pe mine; si sa imi recapat patratelele. Un pic pe fund si pe bulane nu ar strica. Poate devin si eu barbat valabil la batranete
- ma ocup mai mult de catzelul meu; nu il merit, imi da tot sufletzelul ei cu pete.. si eu nu apreciez indeajuns asta.
- Ah da si ma las de fumat; din nou.
- Si nu imi mai caut iubirea cea mare; am vazut mereu ca sunt sanse sa apara cand nu te astepti. Voi incerca sa fiu pregatit pentru ea. ( smiley face). poate imi doresc si eu pe cineva. ca toata lumea.
- Si imi suspend contul de pe romeo;
- Si imi termin cartea;
- Si imi caut alt job;
- O sa mai continui sa public pe blog, atata timp cat va insemna ceva si pentru altcineva;
- Si o las mai incet cu Sauvage si poate reusesc sa imi fac prieteni de o bere din cand in cand; altundeva;
- Si restul... ‘om trai si ‘om vedea;

MAYBE:
- o sa imi schimb jobul;
- ma risc si imi bag credit pentru apartament;
- imi vad un pic de sanatate; poate un abonament la bazin ;
- accept jobul ala din Italia pentru care ma tot tatoneaza;

NEVER:
- nu mai sar cu capul ianinte;
- nu mai fac compromisuri;

FOREVER:
- YOUNG. Da, forever young. Asta am stabilit-o.



Gata.

5 comentarii:

Anonim spunea...

da e greu sa te imparti intre bine si rau si sa mai poti sa fi si inocent si corect fata de toata lumea dar oare nu noi suntem cei cere ne facem soarta si nu noi suntem cei care ne afundam costient in proprile probleme si nu noi suntem cei care speram la nesfirsit ....iar faptu ca teai mutat la 2 blocuri distanta de fostu poate a fost premeditat si undeva in inima ta a mai licarit o speranta ...sau faptu ca teai saturat sa fi;;MAMA RANITILOR;; nu te va schimba caci asa e firea noastra celor care spera mult si cei care vor sa impace pe toata lumea... omult e intr-o continua schimbare dar este un cer vicios ne intoarcem de unde am plecat si mereu pornim la drum cu noi sperante si dorinte. Cineva spunea ;;DAU VIATA MEA PENTRU O IUBIRE SA MOR IUBIND SI SA MA NASC PENTRU A IUBI SA MOR DE DOR ASA CUM NU AM PUTUT TRAI'' Monica Anghel cu multa stima si respect CRISTI

Anonim spunea...

pana la urma te'ai lasat de fumat ?!;)

2q2Bstr8 spunea...

sa zicem ca le-am rarit... si poi am zis ca ma las in 2009 nu in 1 ianuarie :)))

Anonim spunea...

Ah, sa nu uiti: sa te lasi de fumat! :)

Liviu spunea...

Pf... Voiam sa te intreb ceva, dar am sters repede cand mi-am dat seama ca o sa-ti stric ziua daca o s-o fac. Mai bine raman eu cu nelamuriri.

Asa. A doua chestie... e 2010 si tu inca fumezi. :))