joi, ianuarie 15, 2009

15. ORDONATI !!!

Ordonati !


Nu imi vine sa scriu. Si ma gandesc de ce naiba, nu din lipsa de subiecte. Din pacate/ fericire subiecte sunt si multumesc lui dzeu ca am avut o viata plina.
Nu imi vine sa scriu si ma analizez...
O fi criza scriitorilor, o fi vreo chestie de aia despre care am mai vorbit ...cu muza (a.k.a. muzu),
si pana la urma bling! im dau seama ce e...
e... 'aversiunea fatza de autoritate'... E oprelistea care mi se aseaza pe piept atunci cand am sentimentul ca trebuie sa fac ceva . Chiar daca nu trebuie 100%, sentimentul e apasator. Ca prima de zi dupa vacanta cand nu ti-ai facut rezumatul la lecturile citite si ai romana ora a doua...


Cu alte cuvinte bloggerul asta o luat-o razna, parca vad vreunul: 'what a f#$ck is he talking about'?.

De fapt ma gandeam la un moment dat ca ma simteam oarecum fortat sa scriu. Fiindca lume intreaba.. nu ai mai scris nimik? Lumea.. adika cei cativa care ma urmaresc mai atent. Si mi-am dat seama ca mereu am fost gica-contra.
Niciodata nu am facut ceea ce se astepta de la mine. Nu stiu de ce . Asa sunt. Veci pururi nu m-a putut forta cineva sa fac ceva anume. Cred ca am eu vreo gena de genul asta.

Vreo gena de berbec sau de tzap sau catar. Desi ma gandesc acum la catelul meu cand invata sa umble cu lesa. Deci daca el nu mai vroia, nu mai vroia si gata. Punea frana cu toate picioarele din dotare si nu se lasa miscat. Nu conta ca eram pe trecerea de pietoni si era roshu deja...

Asha fac si eu cateodata. Frana si gata.

Si maaama cat am avut de tras din cauza asta.. peste tot.
Bine ca la ora asta imi vine in cap armata.
Kinky, huh?
(puii mei mi-e murdar ecranul am scris virgula de trei ori si am sters-o ca pe ecranul meu se vedea punct si virgula)

Deci nu, nu genul ala de povestiri din armata. Deocamdata.
Mereu am avut o problema acolo ca nu suportam sa imi spuna cineva ce si cum sa fac mai ales daca erau chestii aiurea, doar asa ca iti umple timpul. Ma gandesc la momentele cand ne puneau sa maturam frunzele din padure. Jur. Luase foc o unitate din cauza unei tigari si noi fiind tot in padure exista riscul sa sara rachetele in aer.. watever. Asa ca trei saptamani, toamna fiind, maturam un strat de un metru de frunze dintr-o padure de stejar... si duceam frunzele peste gard. Eu sunt un om foarte calm. (martea si joi dupa amiaza tarziu) dar totul are o limita si.. noah pentru chestii de astea am zburat la arest.. de doua ori. Odata am lustruit holul comandamentului cu ceara... tampenii...

Alta data o luasem razna in garda... eram in varful muntelui langa Campina. Langa spitalul de nebuni.. si ne-au facut instructajul ca noaptea daca cineva nu raspunde la somatie.. sa nu tragem imediat ca mai fug nebunii din spital si daca nu isi dau seama ca trebuie sa coboare ca sa ajunga in orash... urcau la noi. Si aveam munitie de razboi. Era distractie. Urlai: Staaaaai! Si ei ziceau : Nenea nu trage ca ne plimbam si noi pe aici. 3 noapte in creierul muntilor. Tu cu AK47 pe umar...

Cred ca prin asociere intrasem intr-o stare apropiata... si intrasem intr-un soi de stand by. Consumam curent.. aveam beculetzul roshu pornit, da’ nu se vedea nik pe ecran... abia asteptam sa fie gata.

Aversiune fatza de autoritate clara, plus alte cateva tampenii facute pe acolo... ma trezisem ca fiind ala care mereu comenteaza si mereu are ceva de spus.
Faceam flotari o data la ora.
Una peste alta in armata era o chestie tare faina. Cel mai inalt din pluton, in cazul acesta eram eu, devenea intr-un fel automat comandant de pluton.. A fost haios sa vad vreo 25 de baietashi facand ce vreau eu... nu cred ca o sa mi se mai intample asa ceva curand. Asta chiar e kinky .
Si mai fan era cand se rastea capitanul meu ‘preferat’ la mine. Luam pozitia aia regulamentara de drepti. Degetu mare la vipushka si privirea la 30 de grade la orizont.
Eu avand vreo 30 de cm mai multi ca el... asta micu turba ca nu ii vedeam nici chipiul.
Era de coma.. si asta se sufoca de nervi. Si se isteriza in fatza mea , dupa cum ii vedeam chipiul odata la 5 secunde am impresia ca sarea. Dupa gafaieli imi dadeam seama ca ceva efort facea. Nu am reusit sa-l vad niciodata. Oricum cred ca as fi intrat in coma de ras. Cred ca era singurul moment in care eram 100% regulamentar. Eram acolo, dar mi se povestea de asta.. )
Odata i-am spus I usually get kissed BEFORE I get fucked. Ghinionul meu stia engleza.. asa ca iara la arrest.

Si ghidusie facute in garda fiind si desperat si plictisit noapteA in padure am scris cu carbune pe zidul depozitului de rachete:
‘Forget All Hope Ye Who Enter’- lasati orice speranta voi cei ce intrati… infernul lui Dante clar.
Am scris cat am putut eu de sus, sa nu mazgaleasca nimeni prostii peste.
Deci cam cat de destept puteam fi ??????????. Eram singurul din unitate care ajungea acolo fiind cel mai inalt... Asta iti dai seama ca am realizat-o a doua zi cand era prea tarziu... si again..


Un pic kinky tot am sa devin. Nu pot rata ocazia asta.
De fapt..
down the memory lane..

Cam asta e contextul..
Mereu avusesem fantezii legate de armata etc.. cine zice ca nu.. oricum nu cred
Dushuri comune dormitoare blah, stereotipuri cu orgii.
Dar,
Cand ma gandesc la zilele alea... imi trece.
Erau sa faca aia hetero practicant din mine.
B.S.!!
Glumeam.

In orice caz au fost si cateva momente faine...
Ne-au repartizat in dormitor in ordine alfabetica..
Paturi lipite cate doua nu suprapuse..
Si m-am nimerit vecin de pat (mai degranba in pat) cu cea mai minunata creatura purtatoare de p din unitatea aia. Asa s-a nimerit. Noah apoi dormi in pat cu ala, daca poti.
Cel mai fain era ca ma lua noaptea in brate. Ne faceau aia din planton poze cu telefonul )). Binenteles ca le vedea toata lumea. Dar chiar nu ma interesa. Erau la mijto oricum.
Asta genu ala de barbat fatal.. il sunau doua trei iubite pe zi. Bani tigari pachete... Probabil stia el ce si cum sa faca. Una peste alta imi era drag. Si la un moment dat nu te mai gandeai la nimik de genul asta. De fapt asta vroiam sa zic. Dupa o vreme relativ scurta armata nu mai e sexy. E doar o lectie de a-ti tine gura si de te infrana. Oricat de gica-contra as fi fost eu pana atunci, aici clar s-a acutizat.

Deci cu tipul asta sa ii zicem Q, a fost un soi de relatie tare ciudata.

Gaydarul imi atragea atentia asupra unui locotenent. Dar nu am indraznit nimic desi cred ca ne-am simtit reciproc. Odata a venit la mine in dormitor, eram putini in unitate era weekend, a stat la mine pe pat si mi-a cantat la chitara doua ore. Eu eram un picutz melancolic (surpriza, do-oh) Mi-ar placea sa il revad odata... cine stie.

Oricum dupa 5 luni dormite cu Q in pat, ma trezesc ca ma intreaba odata, stateam la marginea padurii in iarba , fumam si ma intreaba: auzi pot sa te intreb ceva? Poate te superi, sa te ia naiba daca nu imi spui adevarul: Esti gay?
Cred ca m-am uitat in gol pana a ajuns tigara la filtru si mi-a ars degetele. Si ii zic da, de ce intrebi. Si el imi zice: am un prieten bun care zice ca te cunoaste.... Ne petrecem permisiile impreuna cand merg acasa si mi-a zis ca te stie...


Sa dormi 5 luni jumate cu un tip in pat si sa... afli asta...
Acum ma umfla un pic rasul....
Incurcate-s caile....
Cateodata... ordinea alfabetica poate sa faca multe..
Stateam si ma gandeam... oare cam cate perechi de palme ar trebui sa imi trag
Am fumat un pachet in seara aia... si m-am plimbat in padure de era sa nu mai stiu sa ma intorc inapoi. Seara imi zice: unde naiba stai in capatul celalalt? hai mai aproape de mine ca mi-e frig....Nu ma uitam in ochii lui.
Si am stat asa cu el in brate fara un cuvant.....Si ma gandeam.. iara si-a taiat perciunii stramb. Ala din stanga il taia mereu mai scurt... si puii mei maine dimineata iara cerem zahar de la M. Ca nu o sa avem de cafea si ma uitam la el si imi ziceam sigur imi fura iara perna la noapte ca a mea e mai moale... si ii trag pe umeri patura aia ciudata tzepoasa militareasca. Si ma intreb oare doarme? ...

In gara Campina, stateam pe valizele alea de lemn.. si el urca in trenul de Brasov. Si eu astept acc de Bucuresti, mai am o ora de stat si ma striga camarazii de la carciuma garii ca au luat bere.. si ma uit dupa trenul ala....un pic curba, cred ca mai era pe hol. Nu’s sigur. Imi place sa ma gandesc ca da.

Cateodata nu e sa fie....si cateodata e mai mult decat te astepti si cateodata less is more.
Si cateodata nu te indragostesti. Si cateodata ai momente pe care le pretuiesti.
Asa e asta: perciunii inegali, o patura albastra MapN, intr-o unitate de rachete, in creierul Bucegilor. Si pana la urma nu a fost atat de rau. 

Cred ca am sa opresc pe undeva in drum catre casa. Inca nu sunt pregatit sa revin acasa. Mi-am dorit, am nevoie de o zi- doua sa revin la restul vietii mele.


Intors la realitate si la ce pornisem de fapt...
mi-e greu acum sa ma intorc. Ce subiect tampit am inceput si unde am coborat.
Nu mai vreau sa urc de acolo. E placut sentimentul.

Pe scurt am sa incei sa dau o forma cat de cat postului asta.
Sunt rebel fara cauza. Sunt giga contra. In relatii, in viata de zi cu zi, la job...

Intr-un fel ma simtam obligat sa scriu.
In alt fel cand pornesc.... uite unde ajung.

Intr-un fel scriu pentru mine
In alt fel ma uit sa vad vreun comment nou. imi lipseste parca daca nu e.

Intr-un fel nu vreau sa ma citeasca o masa de oameni
In alt fel nu vreau sa-l tin secret

Intr-un fel sunt introvertit
In alt fel dau click pe PUBLICARE (din nou).

Gata.

11 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte frumos postul tau. Am trecut si eu prin asa ceva acum multi ani. Dupa atita timp inca ma mai gindesc: of fi fost gay au ba?
A ramas iubirea vietii mele.
Multumesc!

Anonim spunea...

Tehnic vorbind, cu siguranta la acel moment nu au existat telefoane mobile cu camera foto, cu care sa va faca poza dormind imbratisati :) In rest, nicely done mate! As usual :) VV

NăcăGay spunea...

Tare VV ;)) Pai daca pe vremea aceea nu existau inca telefoane mobile cu camera foto inseamna ca scriitorul nostru e tareeeee batran :)) =))

2q2Bstr8 spunea...

just for the record, faza cu telefonul mobil fost din viteza.... poza exista....

VV astept si scuzele oficiale. :))

batran? hmm a se citi forever: forever young.

NăcăGay spunea...

Forever young?? You want to be forever young??
Do you really want to live forever, forever and ever??

Adaptare a prietenilor de la Alphaville ;))

2q2Bstr8 spunea...

nu vreau sa traiesc forever. dar atat cat va fi va fi young .:) iara ai sarit la concluzii :)) voi astia tinereii repede sariti la momeala sau jugulara :)). mai calm, mai calm, ca am si io o varsta si poate ma lasa inima.

Anonim spunea...

Probabil daca as fi mers si eu in armata, as fi fost, ca si tine, un Gica Contra. Nu cred ca m-as fi obisnuit cu ideea de a ma supune unei persoane doar pentru ca asa trebuie. Oricum ar fi am scapat de armata. Eram student si apoi nu a mai fost obligatoriu sa te incorporezi. Nu am inteles niciodata rostul ei, chiar daca bunica-miu spunea mereu ca armata te face barbat. Probabil inveti doar sa fii mai disciplinat, asta daca esti supus cat esti soldat, sau poate as fi fost ceva mai putin dezordonat daca as fi fost soldat la un moment dat. Sau poate nu...

Am prins recrutarea, insa. Dintre toti tipii de acolo, unul singur mi-a atras atentia pentru ca pe langa faptul ca era foarte cute, avea si asa, o chestie din aia care poate sa trezeasca click-ul ala in mintea cuiva. Nu am vorbit deloc atunci. Doi ani mai tarziu a dat de mine pe gaydar si imi spunea ca m-a tot vazut in anii astia doi, prin autobuze sau prin oras, dar ca nu a indraznit sa zica vreo ceva pentru ca nu stia ca sunt gay. Ne-am intalnit, ne-am placut, am fost impreuna, am fost un dobitoc si jumatate, a suferit, nu mai stiu nimic de el. :) Dar povestea a fost misto, mai putin partea cu "a suferit". M-am multumit mereu cu faptul ca am avut parte de o poveste asa, ca-n "Serendipity" (e un film), macar atat. Si-apoi, n-ai cum sa privesti in viitor daca ai ochii inchisi atunci cand privesti spre trecut. So, cam asta e "experienta" mea sau legatura cu povestile de armata.

Sa stii ca nu apuc sa comentez tot ce scrii, evit sa fac asta uneori, pentru ca uite cat scriu atunci cand comentez, e un adevarat post, nu comentariu. :)) Oricum, ideea e ca, desi nu comentez tot ce scrii, citesc tot ce scrii.

Te pup !

NăcăGay spunea...

Eu daca ar fi trebuit sa ma duc in armata nu m-as fi dus asa cum nu m-am dus nici macar la rahatul ala de recrutare, desi probabil mi-ar fi placut ;))
Povestile astea sunt parca rupte din FALCON studios productions :))
Acum fara suparare, cine nu viseaza sa fie violat de 6 comandanti frumosi!?? :))
In fine, eu am avut noroc de internet acasa - implicit si gay porn - de la 15 ani =)) no need for army

2q2Bstr8 spunea...

x naca gay: for the record: nu sunt fan Falcon. adika pachete de steroizi trasi cu cheia ptr miscari ritmice. plus ca nicodata nu am inteles tranzitiile alea intre scene: de la uniforma + bocanci la pielea goala +bocanci. adica.. bocancii militaresti de genul ala pana ii incalti , ii descalti si le mai tragi si sireturile... iti piere cheful :). si trust me viata bate filmul. chiar daca nu sunt 15 ofiteri (care tot 4 the record de obicei sunt genul ala un pic comunisti de 55 de ani care spera sa prinda pensie de la stat... total nesexy) mai lasa netul si iesi in lumea reala.. :) o sa ai o surpriza.

x seth. Multzam fain dragule. nu ma supara commenturile lungi. imi fac mare placere. :)

Anonim spunea...

imi pare rau sa nu am facut armata. perioada aia a fost foarte dificila pentru mine. ma gandesc doar ca poate, facand armata, as fi avut sansa sa ma maturizez atunci. sau poate m-as fi sinucis atunci si lumea ar fi fost mai buna.

Liviu spunea...

1. Apropos de chestia cu lesa, de asemanarea pe care ai facut-o intre tine si Honey... Stii ca se spune: cine de la cine ia din caracter? Omul de la caine sau cainele de la om?

2. La cat de rebel mi te-am imaginat, dupa postul asta si inca cel putin unul anterior, cum de ai supravietuit regimului ceausist? Sau de la tine a plecat revolutia din `89? :))