duminică, iulie 26, 2009

36. CURVE

CURVE

Stau in parc

O da. Shock si oroare. Chiar in parcul Central. Atat de rau famatul si blamatul Parc Central. Adica… asa ceva nu se recunoaste

Adevarul e ca venind de la munca e unul din locurile cu atat de multa verdeata inca sa fie relativ departe de zgomotul brut al strazi,i de praf si de caldura asta care imi lipeste talpile de asphalt.

Partea cea mai simpatia a verii este ca trebuie sa umblu in pantofi la munca. Chiar daca sunt o varianta sport nu as putea merge la munca nici in adidasi si cred ca in nici un caz in sandale. Asa ca cel putin mersul de la munca pana acasa, mai ales ca imi place sa merg pe jos, un soi de calvar zilnic imi place sa merg pe jos dar tot ceea ce imi doresc de fapt e un dush rece si sa sar in sandalele mele jerpelite de anul trecut.

Ca sa revin.. stau in parcul central si ma uit in jur. Se spune ca e un loc in care vin ‘curvele’. Si de multe ori imi trece prin cap o definitie a acestui cuvant pana la urma.
Ce inseamna sa fii curva-bitch –biatch uatevar : in acceptiunea gay a cuvantului:
Nu fac judecati de valoare..incerc doar sa pun in ordine idei care mi se ratacesc prin bibilica.

Se zbate intre doua extreme: prima toti ceilalti sunt curve io mi’s donna immaculata.
Sau mai bine zici din prima: sunt curva , deci fuck off!
Asta din urma e chiar haioasa. Si mereu ma gandesc pentru statul official de curva se munceste mama, curge apa pe Bega pana te poti autodeclara asa ceva….E un statut care se obtine greu mai ales daca il adopti cu titlu de noblete. Si apa pe Bega curge greu si lenesh.

Da’ pana la urma lumea gay e dominata de sex,fie ca ne place sa recunoastem, ca nu ne place, ca ne prefacem ca nu e asa, sau ne imaginam ca nu e asa. Nu se schimba nimic. Cu cat ne acceptam mai repede acest adevar , cu atat mai bine si mai simplu. Si scapam de jumate din dramele personale.

Despicand firul in patru.
Pana la urma curva poate fi un tip care face mult sex. Asta poate fi bine. Dar de fapt poate fi rau daca nu ai nici un principiu si un minim criteriu de selectie. Cu oricine oricand si oriunde. Nu cred ca aduce satisfactii. N-are cum. Pana la urma te strica de cap. Ca orice excess.

Curvele gen ‘producatori’ astia sunt o specie interesanta: bisexuali sau hetero declarati dar fac orice pentru cativa bani. De obicei umbla in haite. Au tupeu cand sunt mai multi. Singuri dau din colt in colt. Incearca si ei sa vanda ce au mai bun. Cei mai multi nu stiu nici sa vanda. Si printre ei cativa care arata bine si eticheta vinde singura produsul. In rest mare atentie, au gura mare si degete lipicioase. Nu toti. Dar marea majoritate. Ce e enervant la specia asta e ca ii auzi: gay-i sunt asa si pe dincolo. Numa buba e ca uita ca traiesc de pe urma gay-lor. Si apoi se intalnesc la ceas de seara pe bancile parcului si isi povestesc aventurile. De obicei in toate ei au fost activi feroce si dominanti si ‘clientul’ a fost extrem de satisfacut. Ma intreb atunci daca sunt asa de buni de ce nu le creste ratingul?.. scorul? De ce nu ajung la urmatorul nivel? Noah pana la urma se recomanda puternic actiuni privind igiena personala, vocabularul, aspectul, tehnici de ‘lupta’ aa….. cam totul. Ca pan la urma ce ramane: prelungire inutila a p@#$.

Cel de escort adevarat ar fi urmatorul nivel. Apoi sincer eu nu am vazut inca asa ceva pe la noi. Adica sunt cu siguranta dar de obicei activeaza pe la frankoforte sau aiurea ca la italieni li s-a taiat macaroana. Nu-I bai.. vin italienii incoace. Nu stiu care e data de pensii in Italia (daca o fi vreuna fixa) dar se simte dupa traficul aeroport –lloyds.

Asta e alt gen de curva. Si de obicei ajuta sa fii un pic gay ca sa iti iasa pe deplin. Sau extrem de bun actor. Se recunoaste usor si dupa romeo: poze din toate colturile lumii, de obicei singur in poza. La job e trecut liber profesionist sau in cautare… cum naiba or reusi astia sa haladuie prin Barcelona naiba stie. Io bag ca migu la munca 9 ore pe zi si in scurta vacanta trebuie sa pandesc biletele last minute. In fine pana la urma unii isi cunosc meseria.. si daca e sa ne luam dupa ideea ca face cine vrea ce vrea in propria intimitate..nu as putea sa spun ca prezenta lor ma deranjeaza in vreun fel. E bine ca exista. Ca doara o sa am si eu 60 de ani la un moment dat. Numa ca sper sa fac avere pana atunci ca altfel nu e de bine.

Apoi ar fi alta categorie semiprofesionala si semiprofesionista: publitim si caile de iesire din oras.. spre arad spre lugoj… alea spre sarbi inca nu sunt interesante. Nu prea e traffic de camioane grele…

Un pic travesty, reusit sau nu, ajuta pana la urma. Acum stau si ma gandesc: zi de zi si accentuez ZI DE ZI in ultimii doi ani dimineata la ora 8 juma cand plec spre munca in acelasi loc vad aceiasi fata cu o fustitza de 14 cm stand la lucru. Jur ca vazand-o pe marginea drumului la ora 8 dimineata in decembrie la minus enshpe mii de grade m-a cuprins un soi de admiratie ciudata. Eu inca nu eram treaz pe deplin si uram momentul in care va trebui sa intru din nou in birou si ma gandeam ca mi-s ghninionist in viata ca trebuie sa muncesc pentru o paine si ca pe tata nu l-a chemat Isarescu. Dar vazand-o pe fata asta acolo..m-am rushinat de gandurile mele. Si aici vorbesc de o fata (cu tzatze si celelalte).Mah da atata dedicatie pentru profesie daca ar avea jumate din romani… jur ca am baga in buzunarul de la spate al PIB-ului jumate din Europa.
Asa ca facand o paralela. Nu stiu ce sa zic despre categoria mai sus mentionata. Nu imi place ca exista si surpriza… asta nu are nici o legatura. Vor mai exista multe milenii dupa ce io voi fi dust-to-dust. E ca si cum te-ai supara pe ploaie… poi prima meserie de pe pamant nu o sa dispara. Un respect oarecum sinistru este pentru faptul ca se face pe fata. Mi se par mult mai periculosi cei care te iubesc cu ardoare pana iti golesc cardul si/sau sufletul decat cei care spun asta e tariful asta e serviciul. It’s a fair deal after all.

Mult mai periculosi mi se par altii. Cel mai dificil de citit observat si de multe ori revelatia nu e tocmai placuta sunt curvele de oameni. Eu fac o diferenta peiorativa: sunt gay, homosexuali …. Celor care sunt si curve de oameni le zic bulangii (indifferent de orientarile sau dezorientarile sexuale) eh astia ti-o pun fara preludiu fara sarutari fara schimb de numere de telefon. Ti-o pun si gata. Si ramai si f ‘tut si cu banii luati cum s-ar zice. De ti-ar lua numai banii ar fi bine. Banii se fac.. mai greu mai ushor da pana la urma ies daca ai un pic de energie de consumat.

Dar iti stirbesc putin increderea in oameni in general. Sau in lumea gay intr-un general mai restrans. Si poi ciobiturile astea adunate…te acresc. Din fericire omul are doua calitati extreme de importante: e regenerabil la nivel interior (adica nu iti creste un deget daca ti-l prinzi la portiera…. Sau portjartiera…) dar restul se repara. A doua mare calitate a omului si cel mai bun prieten nu e speranta care blah blah moare ultima (ce cliseu ‘eftin). De fapt cel mai mare prieten al omului (si aici o sa ma urasca studentii in sesiune) e Uitarea. Daca as tine minte cu lux de detalii totul… cred ca un moment dat o iei razna. Ma gandesc cum ar fi sa retraiesti over’nd over cu lux de detalii o durere de dinti din clasa a shaptea… Asa ca gandesc ca pan la urma uitarea e unul dintre darurile cele mai importante pe care le-am primit de la ursitoare. ( a mele or cam gresit pagina cand or dat cu vrajile sau au citit invers de jos in sus si de la dreapta la stanga)

Iara m-am pierdut in sinergia faptelor care eludeaza meandrele concretului.

Revin la curvele de oameni. Categorie aparte. De evitat. Ar fi bine daca le-ar scrie in frunte. Nu poti decat sa uiti si sa ierti. Who me??? Nu uit si nu iert. Sorry nu mi-s atat de bun crestin. Si lovesc dublu inapoi. Desi traznetul nu loveste de doua ori in acelasi loc. Mai sunt exceptii. Si daca asta ma face si pe mine curva de om.. so be it.

Apoi pe tema asta bitches & sons of the above-mentioned e multa tampeneala de scris.
Ar mai fi cei de pe romeo care au prieten si cauta nothing, chat sau prieteni la ora 3 noaptea. Astia sunt rai si mai peversi decat cei cu anunt in publitim.

Apoi mai sunt alea mici si proaste care’s mici da sunt multe, jiiizus, ca ciupercile. Emo figuri, curele albe D&G si care daca se cred dorite de vreunu sunt in al noualea cer si le creste orgoliu: mama draga vreau sa ti-o pun nu sa te duc la Ciuhandru in rochie alba de voal. Inca nu fac diferenta dintre cine le vrea o tura si cine vrea mai mult.
Sunt selective… pana isi face unu mai multa rabdare si le abureste de le baga in vreo gashka. Si atunci sa vezi ping pong…de la unu la altu. Da asta nu le turteste deloc motzu. Ba il infoiaza un pic si il inclina pe stanga cu trei suvitze rebele chinuite cu placa pe spranceana edreapta.

Si printre ele sunt unele cu potential de Liga Campionilor da zboara direct in Inter-Toto si anu’ urmator nu se mai califica nici in grupe. Si le uita si galleria si sponsorii si poi se retrag ofensate ca ele n-or vrut sa fie niciodata fotbaliste.. ca lor de fapt le place patinaju’ artistic sau gimnastica aia cu bile panglici si ciocane da-o’n saracie ca am uitat cum ii zice. Astea sunt cu potential de a afirma : sunt curva si gata. De astea ziceam.. statutul asta luat cu titlu de noblete.. vine cu munca si transpiratie.. cu rabdare si tutun. Rabdare si tutun. Pentru genul asta de statut trebuie sa ai potentialul, capacitatea si inteligenta de allege tu. Daca esti tu ales ca la loto ca numa shase’s norocoase…nu se pune. Sorry galls.

Una peste alta stau dupa-amiaza in Parcul Central. Pe banca. Cand am venit in Timisoara asta era un loc placut. Mai ales vara. Ne intalneam seara mai multi. La mijto. La caterinca. Eram impreuna si inca era faza aia in care nu stia daca sa te ascunzi sau nu de politie. A trecut ceva vreme de atunci. Da era o atmosfera faina. Acum ma uit in jur: e o banca mai incolo pe care sunt vreo 20 de articole de cod penal vorba lui T. Apoi un picutz mai incolo cativa producatori: ‘da-mi o tigara ca mi-e o foame de nu am unde dormi la noapte’.

Si vesnicele 'babe' in cautare de orice. Inca sunt confuze de noua libertate. O confunda cu tupeul.
Nu tanti nu e liber langa mine. Am treaba si mai sunt 40 de banci libere. Te cred ca te simti in forta ca ai luat pensia. Si pe de o parte ma intristeaza statutul asta. Sunt oameni care au stat in the closet vreo 30-40 de ani si nu cunosc gestica mimica.. de hai incoa sau go away.

Vad doi tipi pe care daca i-ai intreba daca au fost vreodata prin parc ar jura pe sfintele moashte ca nu. Merg catre casa de la serviciu. Un pic confuzi cred de la caldura. Ca ba e serviciul in stanga si casa in dreapta. Ba e casa in stanga si servicul in dreapta. S-or fi ratacit ca e mare parcu si intortocheat.
De fapt asta a fost stimulentul care m-a facut sa scriu ce scriu acum. Ce…? Ai fost in parc? Ce…? Umbli in sauvage? Sigur esti de doi lei si esti curva. Eu stau doar pe romeo si caut chat si trec prin parc doar de la serviciu catre casa. A pro pos acu’ e casa in spate si servicul in dreapta. Fata! Meri dreapta si aseaza-te naibii ca am ametzit. Ca noah nu o sa zic la nimeni ca te-am vazut trecand prin parc. Nu e treaba mea.



Pana la urma privind din aceste puncte de vedere luate pe rand separate sau in conjunctie doua cate doua toti suntem un pic bitchy. Diferenta e ca unii recunosc iar ceilalti nu.
Si eu am fost bitchy in tot ce am scris pe aici da cateodata mai simt un pic asha nevoie sa urlu: jos mashtile. Gata cu carnavalul si sa vad cine ridica primul piatra.

Gata. Ajunge. E devreme inca: ‘nici la politie nu a inchis inca’ :))

(ma gandesc sa schimb titlul in ceva mai inglish ….suna mai bine; de fapt mi-e groaza ca iara ajung pe blog heteristi disperati care dau search pe google ‘curve care vor sa faca sex cu mine acum-gratis’ – da noah femeile e curve si barbatii e porci)

Acelasi

2q2Bstr8

18 comentarii:

Sauvage spunea...

eşti total. chiar îmi place şi acest text/poveste. aşteptăm tot aşa de reuşite întâplări de la u,ca asta.

Despina spunea...

Wow, am citit cu sufletul la gura. Imi place ca citesc ceea ce scrie un gay si tot ce scrii pare asa matur ... prima data intalnesc asa un blog.
ps: M-a impresionat si pe mine fata de 14 ani cu fustita scurta.

2q2Bstr8 spunea...

@sauvage. thank nu sunt intamplari.. sunt fapte pur si simplu
@despina intotdeauna ma bucur cand stilul meu de a scrie gaseste acelasi stil de cititor.. inca nu mi-s total lamurit cu statutul tau in ceea ce priveste orientarea sexuala. d'apoi sincer nici nu conteaza :)

Despina spunea...

Nu prea conteaza, dar iti spun totusi - sunt bisexuala. Daca ma facea mama baiat, era sa fiu gay 100%, dar nu a fost sa fie.
ps: Si stilul tau de a scrie e perfect pentru mine. Trebuie sa-mi gasesc timp sa-ti citesc toate articolele.

Anonim spunea...

hello, cand spuneai de tipi cu prieten la ora 3 noaptea online pe romeo, te refereai la tine, nu?
;))
esti tare periculos si rau.
:P

2q2Bstr8 spunea...

doua aspecte: nu am prieten. cand aveam, la ora trei dormeam. si acum daca stau tarziu probabil ma tine cineva interesant de vorba pe mess. faza cu am prieten pe romeo.... e sa tine deoparte agatzatorii de impuls. cine e interesat pana la urma insista

Anonim spunea...

ok, i got it.
:P
felicitari pentru blog.
;)

lale spunea...

curva-hmmm...oare ce inseamna acest cuvant?:-?
-cateodata imi place sa ma simt curva...oare ii de rau?
-cateodata imi place sa fac nebunii, oare ii de bine?
-cateodata stau si ma gandesc...oare exista curve?....neeee nu cred...

Anonim spunea...

Ja, am observat-o si eu pe gagica aia grasutza si fumand, in fiecare dimineata in luna aia de naveta la arad, la iesire din tm. La asta m-am gandit atunci, ca si eu si tu si ea tot la munca mergem in principiu :) Doar ca noi suntem platiti mai prost :) Si poate avem program mai lung. Si acceptam mai multe compromisuri. Si muncim mai mult. Si spunem da de mai multe ori si inghitim mai mult/e decat ea (pun intended)... Asta e :) (v.v.)

Anonim spunea...

sunt incantat de ce citesc.eu, o epava complicata pierduta definitiv
in socialul gay atat cat exista el...felicitari.

radu

2q2Bstr8 spunea...

@despina you're welcome to my little too cute to be straight corner :)

@lale te mai necajesc eu din cand in cand dar si faptul ca iti pui astfel de intrebari te-a scos deja din multimea celor din generatia. don't worry thngs can only get better

@v.v. :)) daca ma gandesc bine sunt convins ca noi inghitim da bag mana in foc ca tipa scuipa :)

@radu epava complicata?.. esti mai dur decat mine cu propria persoana... ceea ce nu credeam ca e posibil. daca erai epava te insurai cu sora verisoarei vecinei bunicii tale numa ca sa-i trantesti trei plozi si sa fii nefericit pentru tot restul vietii. ma amuza ca incerc eu sa imbarbatez pe cineva avand in vedere ca parerea mea dura despre lume si viata e recunoscuta . si nu e optimista.

Someone needy ... da' rau! spunea...

Sa curvesti, e ok. Problema se pune atunci cand prea-curvesti ... e cam trist.

P.S. La verificare cuvintelor pentru postare, a aparut termenul "retrista". Trista in reluare?! Si totusi ... re-trista?!
P.S.2 Tipa de la 8 dimineata care isi indeplinea (blow)job-ul se semneaza cum(r)va la verificarea cuvintelor pe blogul tau?
P.S.3 Damn I like casul shoes! It's time to blew my job!

2q2Bstr8 spunea...

o curva merge la un salon de piercing... vrea o gaura.
o intreaba tipul in limba in ureche in buric...?

raspunde: eu sunt mica intreprinzatoare, ma dezvolt si vreau inca o gaura intre c si pi ca mai deschid un punct de lucru
:))

2q2Bstr8 spunea...

cam porcos bancul.. da l-am auzit si eu (scurtat si adaptat cat s-a putut fara sa pierd ideea)

Someoe needy spunea...

Oare dormi la ora asta?!
P.S. Bun bancu!:)

Anonim spunea...

hey, u know what they say... "fetele rele inghit, fetele bune scuipa" :P

(vv)

Anonim spunea...

curve, boarfe ace lame si carice...jejeje!! :) soc si oroare, se vorbeste despre sex!!! pfoai ce treaba. si despre curve. bipede! si cum asta nu e de ajuns se mai vorbeste despre curve cu penis. tare treaba!!
asa ca, vorba 'ceea risc si ma bag. ca deh! la fotbal si seminte toti suntem campioni olimpici :P
curve...hmm! pai daca e sa imi aduc aminte, cica curva e aia de se fute cu toata lumea doar cu tine nu. ups! asta nu tine la mine :)) deci nu sunt curva? ma sperie gandul....
incercam altfel...pe bani? loool odata cu "j" de mii de ani lumina in spate un tip m-a intrebat "cat e treagerea" :)) de aici deduci tu.
sunt din timisoara deci am cam tot ce imi trebuie, nu caut sa inoptez pe la nimeni.
oh da, a fost o vreme in care veneam in parc sa fac caterinca si sa beau suc ieftin pe banca.
acum, treaba sta altfel, vin in parc si fac ceea ce multi nu fac pentru ca nu pot sau nu isi permit. yeap! sex :) :P socati? cred ca nu...e misto la firul ierbii iar adrenalina este pura. acum, evident ca este important si cu cine te tavalesti :)
din pacate nu mai am timp sa scriu, dar am ce sa povestesc.
asa ca my virtual friends, do it! whenever but not with whoever :)
peace.

2q2Bstr8 spunea...

up-date: Cum se produce o masina in mai putin de ora. chiar asa ce tip de masina doresti?
copy/paste la conversatie pe bune (si iara ma gandesc... tare prost tre sa fii sa muncesti 9 ore pe zi)
1. un client- [10. Aug. 2009 - 03:20]
-------------------------------------------------------------------
Hi! My name is Alessio,32years, i am a italian business man, working for
Armani Group. I'd like meet you for escort service and travel togheter.
I'm travelling a lot for business and pleasure. I work normally in London
and in Milan. On 23-24 august i will be in Dortmund and Cologne
(Germany). On 26 august i will be in Vienna. On 27-28 august i will be in
Paris. On 29-30-31august in Prague. In september i will be in London.
Then from 8 to 14 october in Milano and Pisa (Italy). I will travel to
SouthAmerica aswell (Brasil) in January. So, tell me in which place you
would like to meet and we can arrange for our first meeting. My phone
number is 0044xxxxxxxxxxx. Take care. Alessio.


2.un escort- [10. Aug. 2009 - 03:37]
-------------------------------------------------------------------
thank you, but you are asking too much of me.
I am really really new at this.
my english is not extremly good, we might have some problems there for
travelling together and stuff


3. un client- [10. Aug. 2009 - 03:44]
-------------------------------------------------------------------
Do not worryes, i like you, i want help you, you do not need to speak
good english, just i like you and you are good and nice. Do you like to
visit me in London in september for 3 days? Please...


4.un escort- [10. Aug. 2009 - 03:46]
-------------------------------------------------------------------
i will think about it, ok?
dont know yet what this escort stuff will do any good for me


5. un client- [10. Aug. 2009 - 03:55]
-------------------------------------------------------------------
Well, we can became friends and i will help you. I'm looking for a boy
to take care and help. I'd like take care about you, make you gift, make
you happy. And i like very soft sex, so it should be good for you.


6. un client- [10. Aug. 2009 - 04:13]
-------------------------------------------------------------------
i will buy for you a new car. What kind of car you like?