joi, ianuarie 07, 2010

43. REWIND & FAST-FORWARD

Rewind & Fast forward

Iaca sunt imediat trei luni.
Trei luni de cand nu am mai publicat nimic pe aici.
Trei luni pline, am ratat o groaza de subiecte firebinti despre care a clocotit blogosfera, then again cateodata (adica in proportie de 90 %) ma straduiesc cu inversunare sa nu vorbesc sau sa spun ce cred despre subiecte dezbatute si razbatute pe atatea site-uri.
Sunt unele subiecte care apar la un moment dat.
Si apoi doua saptamani nu vezi altceva pe nici unde. Si nu din disperarea de a fi deosebit m-am ferit de subiectele aflate peste tot. Ci pur si simplu fiindca am vrut si fac tot posibilul sa mentin randurile de aici la nivelul personal.
Nu cred ca parerea mea despre un anume subiect e neaparat importanta.
Si cu atat mai putin interesanta.
Ceea ce va face ca mare parte din postul asta sa fie extrem de nelalocul ei.

Sincer nu m-am omorat nici cu intratul pe bloguri in ultima vreme.
Nu mi-am pierdut interesul. Poate un picutz energia. Si ca sa fiu sincer pana la capat. Poate enervant de sincer, nici nu am mai gasit nimic de mult care sa ma incite la nivelul de ‘macar un comment’
Ar trebui sa fie marele post de come back. Dar o iau usurel. Ca de obicei am idei care mi se zbat in cap intr-un soi de miscare browniana si care s-ar gasi mai bine descrise intr-o carte ‘chaos theory’.
Au fost trei luni de liniste. Vorba vine. Daca isi inchipuie cineva ca in viata mea sunt si momente de liniste.. ma gandesc la doua optiuni: ori nu ma cunoaste, ori nu ma cunoaste bine. O sa am probabil liniste. 6 feet under. Sau whatever, ca am decis la un moment dat sa nu las papadii sa imi creasca pe burta. Plus ca n-am platit taxa la biserica si cica daca nu o platesti nu te lasa sa putrezesti la ei in curte. Bine ca miroase popa toate babele 2 ore duminica. Gratis. Da macar stiu la ce foloseste tamaia.
:) macabru. Mi s-a zburlit paru pe ceafa.

Si, deci... sa fiu x-mas sweet in ce urmeaza? (neee ....am ratat ocazia traditionalului post depresiv de craciun). Eh mai bine realist si bitter. Ca asha imi sta bine.
Buba e ca la cat sunt de specialist in a bate apa in piua pe o idee, a face din trei luni de (ne)liniste un singur post va fi o adevarata provocare.
Dar am sa dau pe rewind si fast forward.
Cred ca m-am oprit undeva imediat dupa Festivalul de Film Gay de la Cj. La care nu am ajuns. Din nou nu se potriveste nicodata intr-o perioada de raltiva acalmie. Se pare ca a iesit binisor. Neoficial am aflat ca bloguletzu s-a infipt pe locul doi in top. Eh poate e mai bine decat sa castigi si sa nu se tina festivitatea de premiere. Plus ca parca anu asta nu au fost controverse pe tema asta. Eu mi-am mushkat limba, avand in vedere ca sa pare ca prin minune a fost prima oara cand nu au functionat programele de schimbare IP la votare. Dupa ani de zile in care asta a fost o problema. In final s-a rezolvat si a fost corect. :). Eh si numele blogului a fost bagat atat de gresit in lista de vot incat google nu il gasea in primele 100 de rezultate. atata bai sa fie.
Eh nu-i bai, pentru un bloguletz fara flash-uri si youtube all’ver it s-a descurcat binishor asta micu al meu. Nu-i doresc sa creasca mare. Asa mai micutz se strecoara mai ushor.

Apoi imi aduc minte de Miss travesty –ul de anu asta. Eh.. la asta m-am aruncat pana la Cluj. Imi era dor de Cj si nu stiu de ce. Poate am simtit nevoia sa ies din casa. Mi-a placut spectacolul. A iesit un pic din tiparul ‘rochia de liceu a lu’ mama asortata cu o peruca de poliester (expandat)’. Eh a avut si momentele lui..bune, foarte bune, si ‘Leana a lu’ Poparca de la 4’. Noah colorata planeta avem doamne ajuta. Am tipat cat am putut.. un pic prea mult pentru unele urechi mai ‘sophisticated’. Eh si intamplarea a facut ca am sustinut-o pe castigatoare. De la inceput. Asha ca a fo fain.
Party ul de dupa.. nu a avut ceva anume, nu stiu ce.. sare si piper.
Asha ca am sfarshit eroic cu un gin tonic in mana.

Urmatorul lucru condensat... am fost uimit de cat de implicata e lumea gay in politica. De fapt e mult spus lumea gay in politica. ‘Gay’ si ‘politica’ avand greu si rar loc in aceiasi propozitie. Dar 50% din id uri de mess aveau un status cu sus ala si jos alalalt.
Pan’ la urma.. eu cu cine votez… ?
Mai are rost sa spun ca nu avem un electorat gay.. prin urmare nici reprezentanti gay sau in acest caz macar cu o parere clara despre subiect. Si exprimata public...
Da la noi inca se jura(mincinos) pe Biblie. Astept ziua in care se va jura pe Constitutie. Daca oi prinde ziua aia vreodata...
Asa ca de la un ‘gaozar’ dar care totusi a intervenit pentru desfasurarea unui Gay Fest (obligat fortat , de buna voie sau numa fiindca dadea bine la imaginea liberala ). in fine a facut-o. /si un om care nu cred ca ar fi capabil sa se descurce in tara asta pierduta,,,
am stat acasa. Viza de flotant ma obliga la stat la coada la gara. Si cred ca nici unul nu merita cateva ore din viata mea. Imi mananca destule zile pe parcurs. Management de minimizare a pierderilor pana la urma.



Si am refuzat jobul pe care il pandeam la sfarsitul anului trecut. Sau in fine... unu similar. Mult mai bine platit sau in fine rezonabil mai bine platit . vreo 400 de euro in buget in plu pe luna anul asta nu ar fi fost de aruncat.. Cred ca a fost chestia cu vrabia si cu cioara. Desi vrabia e italiana si cioara era austriaca...si nu sunt foarte happy de idee. Dar sincer cred ca criza asta la noi.. abia incepe si as prefera sa nu fiu ultimul venit (si unul scump) intr-o firma. Nu ar fi o pozitie prea confortabila, anu asta. Dar sunt inca deschis la optiuni intersante.

A, da. Si nu m-am lasat de fumat. M-am dat de ceasu mortii cu Zyban si etc. da pan' la urma nu a mers. Nici nu cred ca mi-am dorit foarte tare. Sau asa spune lumea: vointa etc. Cred ca imi place prea mult sa fumez.

Viata amoroasa.. cu ups & downs. Asta cred ca va urma sa fie tocata mai marunt... ca eu unul nu mai pricep nimic sa mor eu.
Si bullshit ul ala cu experienta care face si drege. E atat: bullshit. Nu scapi de probleme. Doar ca se schimba. si cele de cu cativa ani in urma te amuza.
Doar ca sunt altele.
Si de comunitatea gay inca nu incetez sa ma minunez. Dar nu m-am minunat destul incat sa fac revelionul in sauvage. Ca riscam un post la fel cu cel de anu trecut pe tema asta.

Gata am condensat brusc spre final.
Ca pan’ la urma asta nu e un post real.
Am scris 5 randuri despre chestii care nu isi vor avea locul mai departe pe aici.
Si am bagat doua randuri despre sex life love life si etc. Astea merita mai mult de scris.
Doar ca trebuia sa scriu ceva sa nu ma dau asexuat sau asexual. Ca nu ma prinde rolul.
Ca ar fi o mare minciuna. Si nu prea e bine sa incepi asa anul
Dar ma voi intoarce. Abia am inceput. Si am nevoie de nitzel timp sa imi mai pun niste chestiutze in ordine pana a reincepe sa scriu cu adevarat.
Oricum m-a surprins in ultima vreme sa aud replici de genul: mai scrie si tu ceva.
Am facut-o e drept. Doar ca nu am publicat /
Nu mai e la moda sa ai blog.
Dar si asa mi s-a zis ca poza de pe romeo are un aer ‘vintage’
Asa ca o sa o tin tot asha,
Rewind&Fastforward.
(ce fericit am fost cand am inceput sa invat engleza si am priceput de la ce vin RWD si FFD de pe dublucasul meu adus pe sub mana din DDR :)
a.. si sa nu uit: La Multi Ani!

Acelasi
2q2Bstr8
(yep, i'm back)

4 comentarii:

Anonim spunea...

buna,nai scris multe lucruri interesante,dar de inceput de an merge,pe viitor picanterie,
cu drag,sti tu cine nepoate

Anonim spunea...

Noah, wellcome back! Si daca ti-am scos (si eu) ochii ca nu ai mai publicat nimic, ce? :P

Anonim spunea...

Din tot postul eu am retinut ca nu eram singurul care nu intelegea de la ce vin RWD si FFD de pe primul meu "cas" (da, model din al kitchos cu leduri in boxe si 100W in teorie :P) cumparat prin 90 si un pic de ai mei de la consignatie (if u remember that term) :P (veve)

2q2Bstr8 spunea...

e bine asa.. e bine

nu e un post. ma mir ca ai ramas cu ceva. eu trebuie sa il recitesc sa vad ce am scris
:))