duminică, noiembrie 07, 2010

54. FRUSTRARI

FRUSTRARI

Ma tot intreb ce naiba sunt nervos mereu. Prima oara imi zic.. eh asa sunt eu.
Apoi ma gandesc ca am ramas fara distonocalm si poi ma gandesc la alte chestii da una peste alta asa-mi vine cateodata sa dau cu cutzatu-n piatra!!!!!!
Si ca sa nu urlu pe geam de la etaju patru sa ma auda tot complexu urlu la amaratu asta de comp. Ca doara el ce sa zica.
mi-o mai trage cu un complet shut down cand se supraincalzeste. Da astept un pic si i-o trag io dupa aia!
Cica starea generala de nervi mi se trage de frustrare.
Care e de rau : ca e plin romeo de : fara frustrati.
Pai cum naiba sa nu frustreze un milion de chestii????????

Poti numa sa nu le bagi in seama si in general eu nu le bag d'apoi si cand mi se umple paharu.........
Ma irit cand ma barbieresc ; mi-am luat trimmer si merg acu pe lookul cu barba de tre giorni. Puii mei da am uitat sa incarc masinaria sau sa vezi cand ma lasa cu juma de barba de 4 mm si jumate de 2. uuuuuuuuuufffffff pe geam cu el. Pe geam pe naiba ca am dat 2 milioane pe el.. asa ca tac inghit injur intre dinti pe mama lu remington si cele 16 ore de utilizare. 16 ore my ass poate numa pentru becu de stand by 16 ore.!

Si iaca merg cu taxiul care nu pune ceasu ca cica si asa e noapte si ii zic binee ca si asa e cursa de 5 lei da-l incolo ca nu imi tre bon. Da ma lasa in loc de libertatii la modex. Si dupa aia se cauta in buzunar si imi da rest 2 lei de la 10. pai ma hotzomane aia e 30% peste. Ca daca mi-ar creste mie italianu la care dau cu sapa salariu cu 30 % i-as pupa mana. Da asa e la timi. 7,20 e 8 lei. De ce mata sa nu fie 7 mah? Ca e mic tarifu? Pai fa-ti calculele si fa tarifu mai mare da nu imi baga mah mana in buzunar tuts ‘mnezau ma-tii de hotz. Plus ca nu platesti impozit bagi banu la ciorap. E greu sa faci taxi?!? Lasa-te du-te la solectron la banda si baga acolo 8 ore ca robotu. Tutz mnezau ma-tii cum ziceam.

Juma din tzara fura si cealalta jumate e prea proasta ca sa fure sau sa protesteze. Asta am auzit-o undeva. Da strang din cur si din dinti si ma incadrez in jumatea proasta...


Si poi petitie pe fb sa fie timisoara capitala culturala europeana in 2012. pai futa-va mama lu proces verbal mah: candidatura e pe 2021 mah ati dat-o in bara cu inceputu da cine se mai uita la 9 ani in plus in minus...

Si daca ma duc in club ma pusa dracu sa ma duc cu adidasi albi si m-am intors cu ei de zici ca am fost la sapa. Tine dracu picioru jos daca nu esti in stare sa mergi drept. Da noah macar am calcat si eu 20 la randu meu. Macar asa sa fim cornute la gramada ! si nu vreau mah sa ma duc dupa tigari juma de km pe frigu asta transpirat pana la non stop in piata 700 ca nu vreau pall mall lights slims. Nu vreau mah ! cine dreq fumeaza asa ceva. Nici kent de ala ca paiele. Vreu si eu ceva sa scoata fum si sa nu-mi scoata ochii cat ma chinui sa trag din el !

Si dah ma pe romeo am scris ca vreau relatie! Si ce pixu meu te fute grija ? ah… ca am avut doua aventuri ? ioi da am avut mai multe .. ; si daca dupa 10 minute mi-am data seama ca n-am cu cine l-am trimis acasa / si aia ce? Mi-ai tinut tu lumanarea sau ce pixu meu. Te pomeni ca mi-am pus-o pe chiria lu tac-tu. Da ce mah mi-ai tinut tu evidenta ce cand cum si cu cine?

Si da mah nu vreau sa fac sex cu tine. Mi-s in limba dupa tine da nu vreau. Ca am umblat dup tine doi ani si amu dupa ce imi spui ca te-ai logodit nu vreau sa fiu roata de rezerva. E aiurea? Sunt aiurea?
Ce dracu sa fac laifsabici


Si nu ma pupa cand intru in club mah. Nu ma pupa si gata. Si stii de ce ca sunt proaspat barbierit si nu am chef pana ajung la bar sa imi pun pe fata 12 feluri de fard si 15 feluri de aftershave. Nu vreau si pace. Ma irit si ma umplu de cosuri! Si chiar nu am chef sa ma frec de toate transpiratiile.. si asta e atitudine de fitze? Nu e mah. Ca pretenii ma cauta si ma saluta cand pleaca nu cand vin . asta e diferenta. Daca vrei numa asa pupat cum se miros cateii sub coada. Nu ma interese. Si ce asta e de fitze? O fi. Daca zici tu.


Si dah beau la tine in cafenea. Nea ospataru vrei ciubuc? Pentru ce mah? A... ai salariu mic. Pai si ce sunt eu? Mama ranitilor sau fac parte din programul de suport social. Negociaza un salar mai MAre sau adu-m,i un pahar curat prefereabil in primele 10 minute dupa ce am ajuns. Nu poti.? Pai si atunci pen’ce ciubuc mah ca stai ca mortu intepenit la bar pana nu dau din labe 15 minute ca sa ma bagi in seama?

Si da mah italianu.. dau cu sapa la tine in ograda. Ca ai prins si tu matzu de coada si ai facut avere la romanica in ultimii 10 ani. Pweula mea stie cum ca habar n-ai nici sa te legi la sireturi si in afara de colectie de calendare pi’de goale... habar n-ai de nimic.

Si daca iti pupi in cur toti italienii muritori de foame din timisoara... pai atunci pupa-i pan la capat nu ma suna pe mine sa le cer sa plateasca facturile du[pa ce te-ai baut cu ei azi noapte. Si stii ce ‘rahatii de romani’ astia suntem. Si dah mah te-as trimite acasa. Da oricum romanii din italia nu pot sa fure daca stau acolo 10 generatii cat furati voi din romanica mah. Numa impozitele si tva urile ascunse ar trebui sa trimitem inca vreo doua milioane de romani acolo da asa de aia profi la buzunarit. Si sa ii convingem sa trimita banii in tara mah. Ca sa echilibram balanta. Si da mah rahatii de romani te-or imbogatit.Pe de o parte ca sunt prea prosti sau corupti ca sa scoata de la tine ce le datorezi. Pe de alta parta ca baga ca robii pentru tine. Ia du-te mah la tine la italia sa vad daca tii oamenii peste program neplatiti. Ca te linseaza sindicatul si dai faliment in 3 luni caacolo nu-ti merge. Asa ca invata niztel niste respect pentru tara asta care te gazduieste si iti da de mancare cretinu dreaq!

Si bah amatoru de facebook adauga la ma-ta preteni dupa 1000. ce inima mare ai tu. Ca patca pe patru mii de persoane li se falfaie de mesaju tau: mi-a iesit un floc pe cur sa il fac permanent sau il indrept cu placa. Unde lula mea te imprietenesti tu mah cu 45 pe zi ? ca io nu am reusit decat cu vreo 2 pe ani . MAXIM!. Si scuza-ma ca nu te adaug de-an pixu. Si mi se rupe de tuitaru tau: am ajuns la munca! Dooooh pa ce mah crezi ca asteptam sa ajungi tu la magazin sa vin sa imi faci reducere. Da pretenii tai din thailanda ce parere au de asta mah? Ai ceva de spus spune. Daca nu taci draq din gura. Da macar aici e vina mea ca nu am timp sa tot sterg din adaugatii la gramada sau adunatii (copaceni!) da las ca ma bag si eu acolo..
Si fb nu e romeo mah nu vreau sa-ti vad cucu. Jur ca nu vreau. Si tot arati cucu macar tunde-l mah ca nu se vede copacu de padure!


Uuuf si ma mir de ce sunt nervos... da macar m-am mai descarcat nitzel.
Imi caut un film pe hbo. Nu ca as avea ce vedea ca platesc payperview an pixu ca e acelasi program de cel putin trei luni numa in alta ordine! Da asa e la noi.. nu zicem nik ca doara jumatatea proasta care nu protesteaza e mai mare decat jumatatea aialalta...
Unde dracu mi-am pus distonocalmu? !?


Uufff.
Gata.

9 comentarii:

Anonim spunea...

ioi,nervos ai putut fi,
ma speri ca ma gandesc sa nu fiu in fata ta cand esti asa
pupici
cu drg Gig.

Anonim spunea...

You've outdone yourself :)) cutzatu-n piatra!!!!!! Tutz mnezau ma-tii !! pai futa-va mama lu proces verbal mah !!!
Te pomeni ca mi-am pus-o pe chiria lu tac-tu!!! laifsabici !! :O there there mr hsti :( iti iau eu ... Valium :))

Anonim spunea...

Esti nebun omule! :)) Dar un nebun minunat!
Daca stiam ca asta face gripa din tine, te rugam de mai demult sa racesti, parol! :))Un post atat de bun nu ai mai avut de ceva vreme.
Cat despre remington... mai, din ala am si eu... si chiar tine mizeria cele 16 ore de utilizare. Probabil ca ar trebui sa le dai cu granatia in cap!
Big hug, take care!

Rudolph Aspirant spunea...

Sunt perfect de acord cu tine re. yeacky tigarile slim total, mai ales Pall Mall- dublu yeacky. (Te rog eu nu mai zice la nimeni ca mai fumez si eu din cand in cand, ca-mi stric reputatia de abstinent general, nu alcool, nu droguri, nici din aia nu, etc.).

Stiai ca de cand m-am mutat in Norvegia mi-am schimbat gustul si brandul la tigari (ceea ce nu credeam ca e posibil) ? Inainte fumam de ani marlboro Lights si, uneori, cand voiam sa fac pe nebunul, Dunhill din alea rosii International, care se gasesc numai la duty-free in aeropoarte, acum fumez un tip de Marlboro care nu cred ca se gaseste in Romania, se cheama Gold Advance, o idee mai bitter la gust, intr-un pachet negru cu litere albe si un fel de accent circonflex auriu pe capac. Nu stiu de ce mi-a crescut nevoia de gust de amar in Norvegia, numai Schweppes beau aici de la o vreme. Tigari din alea Dunhill de facut pe nebunul n-am vazut pe-aici.

Pentru alte gusturi preferate, hai citeste si tu ce-am scris sub Simturi si comenteaza si tu ceva pe-acolo, daca vrei, mie mi-a facut mare placere sa scriu posturile alea.

Si pe alea despre Jurnalul lui Mihail Sebastian (l-ai citit ?) si Eric Rohmer.

Ti-a placut si tie In Bruges ? Si, in final, ce parere ai despre Pe Aripile Vantului ?

Rudolph Aspirant spunea...

P.S. Auzi Alexiuss geaman cu Fluturii sunt liberi si Zodia cancerului, mai porti cumva si ID-ul de drLouis pe undeva si ai mai terminat si fac. de medicina ? (nu cred, dar intreb si eu, asa, din idle curiosity, pentru ca esti preferential cam blue si tu.)

Rudolph Aspirant spunea...

In genunchi te rog sa mai schimbi si tu muzica ta de pe blog din cand in cand cate o data, cand ai timp si chef desigur=selvfølgelig=of course.

(Stiu ca pot sa apas si eu pe buton sa o sting singur, dar asa sunt eu, mai lenes din fire si tind sa adorm repede si nepasator intorcand spatele dupa ce termin de primit sex.)

Rudolph Aspirant spunea...

P.S. re. mai sus "intorsul cu spatele", voiam sa spun de fapt "intors invers" ca depinde evident in ce pozitie erai inainte, astfel incat imi dau abia acum seama ca eu par mult mai afectuos dupa, atunci cand ma intorc invers la sfarsit, daca eram cumva din intamplare intors cu spatele inainte sa termin, si acum deci ma intorc cu fata, dar va asigur ca e numai din intamplare, nu ma simt de loc afectuos dupa, desi asa par, e numai din cauza pozitie de invers si eu tot indiferent si je m'enfichist raman dupa, in fond, ca asa sunt eu, mai superficial din fire.

Nu stiu de ce chiar am simtit nevoia sa clarific chiar atat de amanuntit despre aceste lucruri (evident... doar suntem subt "frustrari", nu ?!)

Idaho2011 spunea...

Fascinanta mentalitate!

2q2Bstr8 spunea...

@idaho fascinanta in sensul bun sau fascinanta la nivelul la care studiez un exemplar care nu le are pe toate acasa? :)))
oricum, merci