sâmbătă, ianuarie 22, 2011

56. 55 de COMMENT- uri

55 de commenturi

Mereu cand am senzatia ca imi pierd cursivitatea in scriere ma intorc si imi recitesc randurile. cateodata am impresia ca le citesc scrise de altcineva, cateodata am impresia ca abia le-am scris.. am nevoie sa ma trag de maneca.. si imi incep un proiect personal.. am sa recitesc totul am sa completez din perspectiva 2011, ianuarie.
Da.. nu am scris nimic nou. am scris.. nu am publicat nimic nou.. trebuie sa dau cuiva o explicatie.
am stabilit mai demult ca nu..
trebuie sa dau cuiva raportul?
tot mau demult am stabilit ca nu.
minimizeaza asta interesul celor care citesc simtind ca nu sunt luati in seama..
probabil ca da
conteaza?
probabil ca nu...
intri in mintea mea? probabil ca da.
iti da asta dreptul sa imi reconstruiesti circuitele neuronale?
sigur ca nu..
vrei sa fii parte din viata mea?
daca ar fi fost sa fie.. cred ca ai fi fost deja..
s-ar putea in viitor?
poate ca da..poate ca nu
doara n-oi fi nostradamus..
doar un blogarel care abuzeaza de spatiul gratuit oferit de google..
asa ca am cincizeci si ceva de commenturi

de pus la punct, in ianuarie 2011

2q2Bstr8

29 de comentarii:

2q2Bstr8 spunea...

am sa ma limitez la vreo 10 commenturi pe zi. jii cate prostii am putut indruga 2 ani pe aici...

Pinocchi0 spunea...

Ei, la mai multe! :-)

drcraciun spunea...

Prostii, neprostii, mie mi-a placut sa trec pe aici. Verific din cand in cand sa vad daca apare ceva nou.

Poate la primavara, ma gandesc.

http://www.youtube.com/watch?v=-EG0F4u-yKY&feature=related

Rudolph Aspirant spunea...

In sfarsit ai schimbat muzica (ca ma-nnebunea Madonna aia de cateori treceam pe-aici !)

Dar de ce te-ai oprit din scris ?

Eu numai tampenii aberez pe blog in continuu, poate, sper ca o sa-mi treaca si mie o data, cand in sfarsit ma voi fi adaptat aici.

Rudolph Aspirant spunea...

Habar nu am daca am mai postat ceva si asta e aldoile post, o sa iasa ca ma balbai !

Oricum, ce voiam sa zic: in sfarsit multumesc ca ai schimbat muzica (ca ma-nnebunea Madonna aia de cate ori treceam pe-aici!)

Dar de ce te-ai oprit din scris ? Are you OK ? Is it the weather ? Sau ai crescut mare in sfarsit si ai iesit din faza aberatului pe net (asa cum sper sa mi se intample si mie intr-o buna zi) ?

Te-am avut linkat la blogul meu cel nou o vreme, dar pentru ca nu postai nimic, te-am dez-linkat. Erai pe post de "Matematician" la mine (din cauza de ID- algebric)(am mai multe meserii, Ingineri, politicieni, etc., dar mai exista posibilitati.) Poate ca esti interesat de alt post ? Ca eu parca, acum de cand ai schimbat muzica mai ales, parca as fi tentat sa te linkez din nou, de fapt imi place stilul in care scrii, la continut n-am prea fost atent, dar eu sunt mai superficial din fire, plus momentan indragostit (aici la mine, in sud-vestul tarii mele noi), deci e normal ca sunt mai dezechilibrat, mai neatent. Zi si tu, ce meserie vrei sa ai cand o sa te faci mare ? Ai si tu un choice totusi, nu pot sa te incadrez eu pe un post anume in compania mea fara sa te intreb ce preferi.

2q2Bstr8 spunea...

nu stiui ce se intampla a luat-o blogspot razna... nu mi-a mai recunoscut id -ul.. in fine nu e asta motivul pentru care nu am mai scris, pur si simplu nu m-am tinut nici de proiectul de a recomenta din pertspectiva ianuarie 2011 cele scrise aici. cred ca am ajuns undeva la postarea 3 sau 4. si acum recitind.. imi dadeam seama ca am scris ca am sentimentul ca trebuie sa se intample ceva important..; in cele din urma parca se intampla.. nu intru in multe detalii aici.. dar e ceva important.. si va schimba multe.. ultyerior cred ca voi reveni la scris.. ramane de vazut. eu.. continui sa scriu doar ca am incetat sa public...

Rudolph Aspirant spunea...

OK, ma-am decis,te linkez chiar sub numele tau, nu te mai "poreclesc" in nici un fel, nu-ti mai inventez nici o meserie, asta probabil ca pentru ca tu esti scriitor.

Rudolph Aspirant spunea...

Iar cred ca o sa iasa de doua ori, ce sa-i faci ? Oricum o zic: m-am decis, te linkez chiar sub numele tau, nu te mai "poreclesc" in nici un fel, nu iti mai inventez nici o meserie, ca nu e cazul, tu chiar esti scriitor.

Rudolph Aspirant spunea...

Cred ca in afara de faptul ca esti scriitor, esti si norocos ! Acum, datorita ID-ului tau real cu cifra-n cap decat cu litera, te afli chiar in capul listei mele, care e in ordine alfabetica. Sa fie intr-un ceas bun ! (nu ca ar fi blogul meu chiar asa de frecventat, dar oricum, ma laudam si eu, iti dai seama cum e.)

Rudolph Aspirant spunea...

Sa stii ca eu am sa fiu total sincer fata de tine acum: chiar m-ai inspirat in seara asta, ca am citit pe blogul tau si mi se pare de o mie de ori mai misto scrisul tau decat as fi putut eu vreodata sa descriu ce mi se intampla mie aici in Norvegia, tu suni mult nmai raw si autentic decat mine, eu mereu o iau pe ocolite ca nu am experienta nici in a scrie jurnale , nici in a ma exprima direct nici macar fata de mine, imi fac aluzii in gand pana si mie insumi, nu stiu daca poti sa intelegi. Si uite ca te-am citit in seara asta si cred ca dupa aia am reusit sa scriu poate cel mai bun si autentic post din tot blogul meu siropos si politically correct de pana acum , ca altfel nu pot sa-i spun. Sa stii ca esti pe bune talentat pentru ca eu nu ma pot simti inspirat in nici un fel decat de la cei cu adevarat talentati. Sa nu crezi ca am furat sau plagiat ceva, nu sunt nici un imitator de stil, doamne fereste, dar pur si simplu am simtit afectul tau direct transmis catre mine prin intermediul scrierilor tale, si astfel am fost si eu in stare sa imi dau drumul la al meu cand am scris postul meu despre Lene din acesata seara. Te-am creditat cu link direct de doua ori chiar in el, in afara ca esti cap de lista la mine in blogroll. Poate ca nu o sa reusesc niciodata sa mai fiu vreodata atat de sincer cum am fost in seara asta, dupa ce te-am citit pe tine, si nici macar nu am citit prea mult, mi-am dat seama din prima de talentul tau autentic pentru ca mi-a vorbit direct , a reusit sa imi transmita mie, un total necunoscut, starea ta interioara, de aia zic ca ai talent.
Hai, noapte buna, soimn usor, o zi buna maine iti doresc , si iti multumesc inca o data pentru ca m-ai ajutat sa fiu sincer fata de mine insumi si fata de ce mi se intampla aicea mie, la 2000+ km departe, desi tot in sud-vest undeva.

Rudolph Aspirant spunea...

Auzi, am gasit pe un blog pe care l-am vizitat aseara, un motto pe care am vrut sa ti-l trimit: "Tot ce nu e scris nu exista...". Eu n-am scris niciodata nimic in viata mea pana cand nu m-am mutat in Norvegia, probabil ca viata mea de pana acum nici n-a existat dupa definitia asta, desi eu nu prea sunt de acord cu asta, dar oricum mi-a placut citatul pentru ca mi s-a parut incurajator.
Nu vreau sa te bat la cap prea mult, promit sa nu o fac de-acum inainte, dar tot eram curios de ceva: ce te-a determinat sa schimbi muzica de pe blog ? (Daca e o intrebare prea personala nu e obligatoriu sa raspunzi.) Iti urez o zi buna !

2q2Bstr8 spunea...

:) as minti sa zic ca nu flateaza aprecierile. scrierile de mai sus de mai jos si cele mai multe de undeva din dreapta maturate sub titlul blog archive.. toate alea au avut de obicei o imporant mai mare pentru mine decat pentru ceilalti. cateodata se intampla invers.Rezoneaza. e un risc pe care mi-l asum.
la proiectarea initiala a mall -ului din TM in BOX ul de la etaj trebuia sa fie un club cu tematica 'intre cer si pamant'
pana cand un calcul probailistic a aratat ca exista sansa de 1:1 000 000 ca ritmul muzicii cu ritmul pasilor cu rezonanta intrinseca eistenta si insesizabila a cladirii sa fie pe aceiasi unda si ar duce la prabusirea structurii.. :) cateodata rezonanta nu e buna.:) dar e un risc pe care mi-l asum.
ps1: imi place sinatra si mesajul i did it my way si eunul din playlisturile mele din mixpod.com
ps2 sunt coordonator transport international :)

Rudolph Aspirant spunea...

:) Multumesc pentru comentariul de pe blogul meu si pentru raspunsul de mai sus. Eu sunt medic psihiatru.
PS 1: Nu, nu e posibil sa te "diagnostichez" in mod formal de la distanta, de ghicit ce gandesti nici atat (astea sunt unele din misconceptiile cele mai frecvent intalnite despre psihiatri), dar mie imi place sa citesc si pot sa iti confirm si din pdvd preofesional ca sunt mari sanse ca tu sa fii relativ sanatos dpdv psihiatric si ca esti cu adevarat talentat la scris ti-am mai zis.)
PS2: Tie ce carti iti plac sa citesti ? Mie politiste si (auto)biografii de exploratori si, mai rar de artisti (plastici sau literari), dar de cand sunt in Norvegia asta (in coltul de sud-vest cel mai de jos), am citit destul de putin; mi-am luat deja 2 carti in norvegiana, o politista de Jo Nesbø si una mai grea de eseuri de Sigrid Undsett, dar nu m-am incumetat inca sa incep sa le citesc, poate ca pana la Paste o sa-mi vina curajul,, sper.
PS3Ø ce e aia coordonator transport international ? (adica tu ii programezi pe soferii aia de autobuze care duc oamenii in si dinspre strainatate ? sau participi la vreun fel de actiune medicala de in-vitro fertilization, ca si asta e un fel de transport international, cred ?)
Oricum, nu conteaza, transportul e oricare fel sa se desfasoare bine in continuare, asta conteaza.

:)

Rudolph Aspirant spunea...

Cred ca ma enervez daca si asta imi apare de 2 ori ! Oricum, compusesem un raspuns frumos dpdv stilistic si interesant in continut, dar mi-e lene sa-l scriu din nou, esenta era sa-ti zic "multumesc" si mai aveam si eu 2 PSuri cu o intrebare despre carti si una despre transportul international, dar nu sunt urgente.
:)

2q2Bstr8 spunea...

am reusit minunea de a-mi mai reciti 4 posturi mai vechi, am ajuns la 8. lol vroiam 10 pe zi si am ajuns la 4 pe luna... nu imi sta mintea la asta acum....

Rudolph Aspirant spunea...

Nu conteaza la ce iti sta mintea. Tu sa fii sanatos si ta ti se indeplineasca toate visele in continuare.

Daca vrei sa stii la ce imi sta mintea mie, poti citi in cel mai mare detaliu pa blogul meu.

De ce ai schimbat iar muzica ? Asta imi place chiar mai putin decat Madonna, este de-a dreptul enervanta. Hai , te rog eu, pune-l la loc pe Sinatra, ala mi-a placut cel mai mult. (nu trebuie sa imi faci placere doar mie, bineinteles, dar oricum pune si tu un James Slunt, un Sinatra, Tony Bennet, poate pe Brassens daca esti francofil, etc., sau orice altceva decat asta ultima.)

Rudolph Aspirant spunea...

Vreau sa te mai intre ceva legat de tehnica de bloguri, ca eu sunt nou la asta si total novice la tehnica in general, tu de ce ai moderare la comentarii, ai patit cumva in trecut sa ai comentatori nedoriti/nepoftiti, cu opinii chiar asa de violent jignitoare, sau asa esti tu din fire, mai precaut, sau poate chiar calculat ?

Eu personal sunt si eu precaut din fire, calculat nu sunt ca la finante chiar sunt tufa, dar tot nu mi-am pus inca moderare la comentarii, adevarul e ca nici nu am prea multi fani probabil, dar nici cei care citesc nu prea au ce comenta deaorece le explic eu asa de frumos si de in detaliu ca nu mai au ce intreba si raman toti bouche bee ! (cu gura cascata adica, in lb. franceza) !

Dupa cum vezi eu am o parere foarte buna despre mine, nu stiu insa de ce ma tot atasez in real life de diversi tampiti sadici si badarani. Hai, ca ma duc sa mai citesc comentariile tale despre italieni, poate ma invat si eu minte o data, poate mai aflu ceva interesant, etc.

Rudolph Aspirant spunea...

Auzi, mai am o intrebare (ca asa sunt eu, curios si pun intodeauna intrebarile gramada cate 3 deodata de obicei), de ce se cheama postul asta in subtitlu "55 de comments", ai cumva de gand sa astepti pana faci 55 de comentarii ca sa il incepi pe urmatorul ?

Daca e asa pot sa te ajut eu foarte repede sa ajungi la baremul propus !

2q2Bstr8 spunea...

omg! incep sa te cred ca ma ajuti pana la 55 de commenturi :) asa am vrut cate unul pentru fiecare post de pana acum..
in ceea ce priveste muzica precum si celelalte informatii de aici .. fara suparare sau cu suparare .. reflecta puncte de vedere, gusturi si pareri proprii. asa ca daca imi place nelly furtado sau sinatra sau madona sau cardigans sau six pence asta va fi;
Fiecare are propria poveste pentru care imi place sau nu..
nu e un blog de entertainment al celor care il citesc.
daca place e perfect e ok, daca nu place... ai optiuni.....:)
nu vreau sa fiu rau, dar blogul asta cand nu va mai fi despre ce gandesc si ce imi place si ce nu.. nu va mai fi deloc. e un intreg. nu e un produs de 'vanzare'

in plus daca ar trebui sa schimb muzica functie de fiecare care il citeste nu as face altceva toata ziua...

Rudolph Aspirant spunea...

omg ! (si ie imi pace abrevierea asat, chiar este printre putinele pe care le inteleg !) Am reusit sa te supar un pic , ce tare sunt, eu credeam ca tu esti asa un om deja blazat de viata, dac tot ziceai pe undeva ca ai parul grizonat, etc !

Sigur ca nu e obligatoriu cu muzica, pama la urma sa stii ca tu mi-0ai adus aminte de Frank Sinatra, ca uitasem de le intr-o vreme, si pana la urma mi l-am pus eu la mine pe blog, deci tot am iesit in castig din interctiunea mea cu tine. Mie mereu mi se intampla asta, nu stiu de ce, chiar in real life , daca ma cert cu cineva de exemplu si face carpa de sters pe jos din mine (nu ca tu ai facut asta, nu, doar in general vorbind), pana la urma eu tot gasesc ceva uiti si din interactiunea asat , ba ma mai duc si inapoi for more ! cand eram rezident (intimpul specializarii adica) ne-a zis noua un priofesor ca titi psihiatrii sunt un pic mazochisti din fire.

Serios acum, pe bune, eu vin aici sa mai citesc ce ai scris tu, nu ca sa-ti neg tie sau sa-ti combat pers[ectiva despre un anume lucru, vin doar pentru ca imi place stilul tau de-a scrie, tonul, "muzica", nustiu cum sa-i zic, accentul tau (ca eu am pasiune din asta de a asculta diverse limbi straine si diferite accente, nu am ureche muzicala de loc, dar limbile straine---mda,fara absolut nici o intentie de misto...chiar ma fascineaza.

Iar despre italieni chiar ca vreau sa ma documentez ca eu nu mai am experienta, dar deja intuiesc asa vag ca toti sunt cam ambivalenti, indecisi, din cauza de religia catolica poate, nu stiu sigur, speculez si eu.

Hai ca nu vreau sa te bat la cap. Carry on ! Sicces in continnuare ! (sincer)

Unknown spunea...

Salutare,

Tocmai ce am lansat noua fata a site-ului www.gay-fest.ro dar si data la care evenimentul de anul acesta va avea loc. Avand in vedere ca numarul de participanti de la mars nu este foarte mare, am nevoie de ajutorul tau pentru promovarea evenimentului in comunitate, in asa fel incat sa ajungem sa fim cat mai multi.

Asadar, iti propun sa devii partener media pentru acest eveniment!
Parteneriatul inseamna:

1. ca noi sa:
- postam un banner de-al tau pe www.gay-fest.ro;
- iti furnizam stiri despre evenimente, invitati, etc,.

2. ca tu sa:
- postezi un banner cu GayFest 2011 pe blog-ul tau;
- postezi stiri, info legate de events-uri, interviuri,etc.

Ajutorul pe care ti-l cer este pentru noi toti cei care infruntam diverse si diferite dificultati in aceasta "minunata societate", in fiecare zi.
Asadar, sper sa pot conta pe ajutorul tau!!!

Astept sa imi spui daca esti de acord cu propunerea mea!

O zi faina!

Bogdan
PR
Asociatia ACCEPT
bogdan_i@accept-mail.ro

Rudolph Aspirant spunea...

Scriitorule, deoarece iti place tie Madonna asa de mult, uite i-am pus si eu un link la un clip muzical la mine pe blog intr-un post, acolo unde scriam despre sarbatorirea zilei mele onomastice (pe 9 martie, ca eu nu am sfant), in ultimul installment din Le Viconte de Bragelonne-chapitre 3- prin tunel (partea IV).
Enjoy !

Rudolph Aspirant spunea...

PR man, bine ca esti aici, si ca ti-ai pus adresa, deoarece am si eu sa-ti scriu ceva despre ceva care s-a remarcat tocmai din Norvegia.

Intre timp, my suggestion is: hai sa-l ajutam pe acest blogger sa isi atinga speranta de 55 de comments pe post, ca eu tot cred ca merita (si eu sunt foarte pretentios si selectiv cand e vorba de aprecieri).

2q2Bstr8 spunea...

Nu am spus-o dar ma repet (o parafrazare a mult mai celebruluii iliescu) ideea celor 55 de commenturi era de a reciti dupa 2 ani cele scrise pe aici pentru a-mi vedea in cemod cei doi ani si ceva au schimbat ceva relativ la cele scrise. in plus blogul meu nu mai este de mult in toplisted in ceea ce priveste numarul de cititori.. poate il voi reinvia sau ma rog resuscita ca nu e mort de tot.
doar ca de obicei ma feresc sa scriu despre lucruri care se intampla right here right now.. din doua motive: cand right here roght now e prea mult... nu am timpul si energia necesare; al doilea motiv e ca prefer ca cele pe care le am de spus persdoanleor care fac parte din right here right now sa le spun in fata acum sau sa astept pana lucrurile se sendimenteaza la niv4elul la care cele pe care le am de spus nu sunt extrem de subiective...
in plus 'scripta manent'

Rudolph Aspirant spunea...

Am inteles si retinut comentariul care mi se pare ca contine si o sugestie. Acum o dau si eu mai mult pe chestii generale despre mine ca doar eu sunt in procesul de a ma prezenta si dezvalui si societatii de aici unde ma aflu fizic, cat si fata de mine insumi personal (deoarece sunt in tranzitie intre doua lumi si limbi diferite), cat si poate si fata de cei ce citesc sa scriu eu desi nu sunt multi si, sincer, de opinia lor mie nu imi prea pasa, si nu scriu eu lucruri chiar asa de transant critce la adresa unor persoane sau institutii specifice care sa se oftice din acest motiv sau sa devina ranchiunoase in mod specific razbunator fata de mine, desi recunosc ca exista si paranoici pe lumea asta. Eu chiar astazi am intalnit unul si nu era la serviciu, si in afara de paranoic, mi s-a parut si violent rasist, homofob si chiar din pacate antisemit si nici macar nu era norvegian (ca se stie deja ca norvegienii tind sa fie antisemiti.)

2q2Bstr8 spunea...

@drcraciun... blogul meu citeste/intelege cel mai bine pornin de la postarea 1 , nu invers...

ps : am scris despre timisoara vezi : 7 ani de-acasa
ps2: nu sunt fanul nr 1 al Banatului din aceiasi postare
ps3 u're starting to freak me out!

Rudolph Aspirant spunea...

F. important, re. PS3:
Eu te freak out, din cauze de teama de stalking, sau blogul meu te freak out ?
Sa stii ca am fost cam weird si eu in ultimele 2 zile din cauza de reject de la italian, dar mi-am revenit de atunci, plus am inceput sa scriu despre Politica externa, si pe urma am reusit sa il iert si pe italian in timp ce scriam despre relatia mea cu ciocolata.
Tu nu trebuie sa iti faci absolut, dar absolut nici o team de stalking adevarat din partea mea catre tine, nu am de loc tentinde sau interese din astea. Nici pe e-mail nu vreau sa iti scriu prea des, despre chat in real time chiar ca nu am interes. (Eu si asa nu sunt vorbaret in reallife, ma blochez, nu stiu ce sa zic niciodata cand sunt fata in fata cu cineva in real life. Eu doar in scris sunt prolix, si numai de cand m-am mutat in Norvegia.)

Nu stiu daca am reusit sa-ti explic cat pot eu de clar de bine ca sa nu iti faci probleme real e din partea mea.

Rudolph Aspirant spunea...

Eu nu am stiut unde sa postez aceasta informatie utila de aceea o postez aici:

Eu am doua adrese url pe care le consider utile pt. o cat mai larga distibuire in randul comunitatii gay din Romania:

In Romania nu exista inca servicii suficiente de sanatate mintala pentru depistarea precoce a tulburarilor afectie si/sau a abuzului co-morbid de alcool sau substante, absolut necesare mai ales pt profesiile de baza care au in mod larg recunoscut un risc semnificativ mai mare decat media de suicid si nici pentru alte categorii sociale mai vulnerabile.

Iata un chestionar si indrumar simplu valabil pentru toata lumea care poate fi ingrijorata la un moment dat daca au un prieten sau un cunoscut sau o ruda care pare la risc, mai deprimat, sau lucreaza intr-o meserie recunoscuta ca find mai stresanta si cu risc mai mare decat media pentru suicid (toti politistii, toti medicii, artistii plastici de sex feminin).

http://www.stopasuicide.org/downloads/Sites/Docs/StopASuicide_SuicideRiskQuestionnaire_Military.pdf

Pentru adolescentii gay sau bisexuali, iata un webside suplimentar cu multe informatii utile de sanatate publica, din care unele sunt legate si de riscul de suicid, recunoscut ca fiind mai mare (alaturi si de abuzul de substante) la adolescenti (focusul acestui webside este pe persoanele de sex masculin, nu am gasit inca un site asemanator la fel de complex pentru persoanele GLBT de sex feminin, insa exista linkuri catre alte site-uri generale de suport pt. toate categoriile de persoane GLBT pe acest site mai in josul paginii principale (deci scroll down).

http://www.youth-suicide.com/gay-bisexual/index.htm

Bineinteles ca primul chestionar dezvoltat de serviciile militare poate fi folosit foarte bine si la populatia generala civila de toate profesiile si orientarile sexuale. Nu uitati sa intrebati si despre abuzul co-morbid de substante. Si inca o data, SAY "NO" TO DRUGS oricand si in orice ocazie si pentru orice motiv. NU MERITA si este si FOARTE PERICULOS.

Rudolph Aspirant spunea...

@ 2q2Bstr8-TM:

Deoarece eu te consider unul din scriitorii mei preferati on-line si chiar am respect real fata de experienta ta in general (atat de viata cat si de bloger), acum ca tot a fost vorba ata de mult despre comunitate pe undeva pe aici recent si eu ziceam ca eu nu ma simt ca fac parte din nici o comuniatate si nici nu prae acut asat in mod special sa ma simt incoltit in vreo nisa anume, eu tie vreau sa-ti spun, doar tie aici, si vreau chiar sa ma laud un pic fata de tine, recunosc, ca eu am reusit in sfarsit sa imi fac si eu cunoscute in mod public preferintele si prejudecatile mele politice (desi m-am cacait f. mult la inceput si in post si am divagat in tot felul de directii poate inutile) in postul meu cel mai recent despre Preferintele mele politice-partea II-a, si NU este o reclama la blogul meu, doar am simtit in mod real nevoia sa ma auto-congratulez si eu un pic, pentru ca asta e un lucru foarte mare pentru mine personal si a insemnat in mod sincer si realist foarte mult ca am indraznit si eu sa ma exprim o data in public despre asta in limba romana si fata de cei ce citesc romaneste. Doar atat am vrut sa te anunt.

Si mie mi-ar face placere si daca Bogdan- PR de la ACCEPT (organizatie fata de care recunosc ca ma inceput sa imi dezvolt o prejudecata favorabila in ultima vreme, desi cand eram in Romania o cam ocolisem din diverse motive mai mult legate de anxietatile mele decat de altceva realist, tocmai din cauza ca am avut ocazia sa interactionez cu el si mi sa- parut un om f. simpatic si realist si cu mult common-sense si am avut ceva de invatat de la el), deci mie mi-ar face placere daca si el ar veni in vizita la blogul meu daca are timp sa citeasca si el acest post al meu de care eu personal ma simt destul de mandru.

Eu nu prea indraznesc sa ii scriu lui direct ca sa il bat la cap sa ma laud fata de el, ca el e in mod realist ocupat cu multe alte chestii mai importante decat sa aiba timp "sa ma tina de mana" pe mine personal sau sa ma laude pe mine personal ca individ, dar tot mi-ar face placere daca ar citi ce am scris eu atat aici in comentariu cat si pe blogul meu si daca i se pare important si interesant pt. comuniatea GLBT din Romania sa le spuna si lor despre acest post despre prejudecatile mele in legatura cu preferintele mele poltice acum public declarate in premiera de pe blogul meu, deci sper ca o sa mai vina pe aici si o sa vada si acest comentariu al meu.

Acum, dela tine, scriitorule, eu astept si comentarii despre stil si forma, desi stiu deja ca nu o sa fie prea apreciative ca doar imi dau si eu seama ca nu am nici un atlent la scris, eu sunt mai mult bun de gura decat de altceva (fara nici o aluzie, desi daca iti face tie placere, ai voie sa iei si aluzia si sa o folosesti in mod cat mai placut cu cine vrei tu) !